Elhunyt a motoros biblia szerzője, Robert M. Pirsig

elhunyt pirsig 01Aki magát valamire való motorosnak tartja, és nem csak közlekedési eszközként tekint a vasparipára, hanem már-már szerelmes belé, az biztosan ismeri azt a motoros szentírást, amit a hétfőn elhunyt Robert M. Pirsig írt.

"A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” címen világszerte közismertté vált bestseller szerzője április 24-én hunyt el Maine-ben, south benwicki otthonában. A 88 évet megélt író halálhírét kiadója, William Morrow közölte a médiával.

Híres műve 1974-ben jelent meg, mely alapjául az a motoros túra szolgált, melyet fiával, Chris-szel még a 60-as évek második felében tett meg Minneapolis-tól San Francisco-ig.

HIRDETÉS (x)

Hazánkban is megjelent könyve több mint 5 millió példányban kelt el világszerte, melyet mindenhol elismerés fogadott és a mai napig sikeres. Műve egyedülálló és mesteri, mely életfilozófiáját fogalmazza meg egyedi elbeszélő stílusban. Egy new york-i irodalom kritikus egyenesen a Moby Dickhez hasonlította a könyvet.

„A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” négy évig készült, és mielőtt több millió példányszámban eladott bestsellerré vált, több mint száz kiadó utasította vissza annak kiadását.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!