Elhunyt a motoros biblia szerzője, Robert M. Pirsig

elhunyt pirsig 01Aki magát valamire való motorosnak tartja, és nem csak közlekedési eszközként tekint a vasparipára, hanem már-már szerelmes belé, az biztosan ismeri azt a motoros szentírást, amit a hétfőn elhunyt Robert M. Pirsig írt.

"A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” címen világszerte közismertté vált bestseller szerzője április 24-én hunyt el Maine-ben, south benwicki otthonában. A 88 évet megélt író halálhírét kiadója, William Morrow közölte a médiával.

Híres műve 1974-ben jelent meg, mely alapjául az a motoros túra szolgált, melyet fiával, Chris-szel még a 60-as évek második felében tett meg Minneapolis-tól San Francisco-ig.

HIRDETÉS (x)

Hazánkban is megjelent könyve több mint 5 millió példányban kelt el világszerte, melyet mindenhol elismerés fogadott és a mai napig sikeres. Műve egyedülálló és mesteri, mely életfilozófiáját fogalmazza meg egyedi elbeszélő stílusban. Egy new york-i irodalom kritikus egyenesen a Moby Dickhez hasonlította a könyvet.

„A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete” négy évig készült, és mielőtt több millió példányszámban eladott bestsellerré vált, több mint száz kiadó utasította vissza annak kiadását.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!