Újabb legendák kerülnek be a Motoros Hírességek Csarnokába

motoros hiressegek csarnoka 03A motorozás legnagyobbjainak, legfényesebb csillagainak rajongói, barátai és támogatói már lefoglalták helyüket a 2016-os AMA (Amerikai Motoros Szövetség) Motoros Hírességek Csarnokának, október 13.-án, az Orange megyei Orlandóban tartandó ünnepélyes beiktató ceremóniájára.

A beiktató esemény már harmadik éve az Amerikai Nemzetközi Motor Expo-val együtt kerül megrendezésre, ahol a vásárlók, a kereskedők, a gyártók, és a nemzetközi sajtó egy helyen találkozhat a legújabb modellekkel, tesztmotorozás keretein belül kipróbálhatják őket, és többek között motoros, motoros témájú előadásokon vehetnek részt.

Idén nyolc nagy névvel bővül a motorozást támogatók, és a motoros versenyekben jeleskedők sora. A 2016-os Motoros Hírességek Csarnokába az októberi beiktató ceremónia alkalmával bekerül majd az idén 91. évébe lépett Gloria Tramontin Struck is, aki a női motorosok igazi úttörője. A „motoros nők ősanyjaként” tisztelt vagány dédmama egész életét a női motorosok támogatása töltötte ki, így sokat köszönhetnek neki azok a lányok, anyák, akiknek szenvedélyük a motorozás.

HIRDETÉS (x)

Az egyedüli nő mellett hét, kiemelkedő teljesítményt nyújtó férfi is büszkélkedhet majd azzal, hogy nevüket a Motoros Hírességek Csarnoka hirdeti. A beiktatás után Jeff Cole, versenyváz tervező és építő, Miguel Duhamel, utcai versenyző bajnok, Charles Franklin, tervező és az Indian Scout megalkotója, Chris Haines versenyző, tuning szakember és szerelő, Ronnie Jones, profi dirt-track versenyző, Jack Johnson, sivatagi versenyző és Dennis Mahan, a Hírességek Csarnokába bekerült versenyzők közül néhány egykori csapatfőnöke is találkozhat nevével a büszkeségeket egy helyre gyűjtő intézményben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!