Tudtad, hogy Liz Taylor is motorozott?

A legendás márka vásárlói közt szép számmal akadtak híres emberek.

A Harley több, mint 100 éves történelme során kiszolgáltak már tévésztárokat, filmsztárokat, és olyan, elsőre átlagembernek tűnő vásárlókat is, akik végül komoly hírnevet szereztek motorjuknak köszönhetően.

HIRDETÉS (x)

Az első nő például, aki Harleyt vezethetett nem más, mint Janet Davidson, a három alapító nagynénje, aki unokaöccseit végig támogatta a vállalkozásukban. Sőt mit több, Janet művészi képességeit is kamatoztathatta: Ő készítette az első darabok festését.

Janet nyomdokaiba pedig százával léptek a csajok: 1929-ben Vivian Bale motorjával 8000 kilométert tett meg egy túra során. Egy ekkora túra még napjainkban is sok kihívást rejt magában, így Vivianre joggal lehet büszke mind a H-D, mind mi, csajok.

Két legendás filmsztár is a Harleyk megszállottja lett. A tegnap elhunyt Elizabeth Taylor jó barátjától, Malcolm Forbestól kapta motorját, melynek neve Purple Passion (Bíbor Szenvedély) volt. Az a szóbeszéd járja, hogy Forbes Elizabeth szemszínéhez választotta a motort. Ám nem csak Liz Taylor ült Harleyn! Bridget Bardot annyira magával ragadta a harleys életérzés, hogy egy dalt is felvett, ami a motorról.
Brigitte Bardot - Harley Davidson - 1968 by couleurdefrance2007

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!