Genevieve Schmitt titkos élete

Tartalomjegyzék

Emmy-jelölt riporter, újságíró, producer, az „amerikai CsAM” alapítója, szenvedélyes biker. Régi motorosnak számít mind a média, mind a kétkerekűek világában.

Genevieve televíziós tapasztalatait és kapcsolatait párosította a motorozás iránti elkötelezettséggel, ennek köszönhetően rövid időn belül ő lett Amerikában a motorozás first ladyje. Nevéhez olyan műsorok fűződnek, mint az ABC csatorna Jó reggelt Amerikája, vagy az E! Entertainment Television.

A tévés munka után teljesen a motorozás felé fordult, és megalapította a Woman Rider (női motoros) magazint, ami 2000-2004-ig működött. A komoly motoros háttérnek köszönhetően az elmúlt évtizedben több száz cikkben idézték Genevievet, ilyen volt többek közt a The New York Times, a The USA Today, a The Chicago Tribune és még több tíz neves újság. Az újságcikkek mellett feltűnt a FOX News Channelen is.

HIRDETÉS (x)

Ő volt az első riporternő, aki TV műsorban élesben motorozott, és a motoros életformáról készített anyagokat 1997-től egészen 2003-ig. Cége jelenleg két online motoros magazint üzemeltet, az egyik a Women Riders Now, ahol kifejezetten a motorozó nők számára hasznos, érdekes cikkeket és beszámolókat jelentetnek meg.

A másik honlap, a Trike Riders Now szintén egy szűk, de annál lelkesebb réteget hivatott kiszolgálni. A cég a magazinok készítése mellett rendezvények szervezésével, illetve konzultációval is foglalkozik.

Ám Genevieve nem csak az interneten át segíti és buzdítja nőtársait, lelkesen járja az országot hűséges Harley-Davidsonján, és előadásokat tart a motoros találkozókon, megnyitókon, és motoros ralikon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!