Genevieve Schmitt titkos élete

Tartalomjegyzék

Emmy-jelölt riporter, újságíró, producer, az „amerikai CsAM” alapítója, szenvedélyes biker. Régi motorosnak számít mind a média, mind a kétkerekűek világában.

Genevieve televíziós tapasztalatait és kapcsolatait párosította a motorozás iránti elkötelezettséggel, ennek köszönhetően rövid időn belül ő lett Amerikában a motorozás first ladyje. Nevéhez olyan műsorok fűződnek, mint az ABC csatorna Jó reggelt Amerikája, vagy az E! Entertainment Television.

A tévés munka után teljesen a motorozás felé fordult, és megalapította a Woman Rider (női motoros) magazint, ami 2000-2004-ig működött. A komoly motoros háttérnek köszönhetően az elmúlt évtizedben több száz cikkben idézték Genevievet, ilyen volt többek közt a The New York Times, a The USA Today, a The Chicago Tribune és még több tíz neves újság. Az újságcikkek mellett feltűnt a FOX News Channelen is.

HIRDETÉS (x)

Ő volt az első riporternő, aki TV műsorban élesben motorozott, és a motoros életformáról készített anyagokat 1997-től egészen 2003-ig. Cége jelenleg két online motoros magazint üzemeltet, az egyik a Women Riders Now, ahol kifejezetten a motorozó nők számára hasznos, érdekes cikkeket és beszámolókat jelentetnek meg.

A másik honlap, a Trike Riders Now szintén egy szűk, de annál lelkesebb réteget hivatott kiszolgálni. A cég a magazinok készítése mellett rendezvények szervezésével, illetve konzultációval is foglalkozik.

Ám Genevieve nem csak az interneten át segíti és buzdítja nőtársait, lelkesen járja az országot hűséges Harley-Davidsonján, és előadásokat tart a motoros találkozókon, megnyitókon, és motoros ralikon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!