Sárdagasztók a Kawától

A Kawasaki a 2011-es modellévben két új modellel igyekszik a crossmotorosok kedvére tenni.

Kawasaki KX250F: Jelentősen megújítva 2011-re

A KX250F már szériaállapotában is kiváló lehetőséget nyújt a tapasztalt versenyzőknek, hogy profi versenyeket is megnyerhessenek vele. A KX250F modell az elmúlt években sorra bizonyította képességeit a többszörös AMA Supercross és Motokrossz bajnoki címekkel, illetve az MX2 sikerekkel. A Lime Green versenyzők élmezőnyben tartása érdekében a Kawasaki mérnökei egy sor újítást végeztek el a blokkon és a futóművön, így növelve a KX250F győztes potenciálját.

HIRDETÉS (x)

Néhány fontosabb újdonság: akkumulátor nélküli, teljesen beállítható FI befecskendező rendszer, SFF első villa (Separated Function front Fork), új hátsó rugós tag és lengővilla, nagyobb tapadás és jobb kezelhetőség.

A nagyon merev alumínium váz, a futómű elemek és a beállítások mind-mind az irányíthatóság

megtartását célozzák meg nagy sebességű motorozásnál – főleg a hosszabb egyenesekben – így a tapasztalt versenyzők kellően ki tudják motorozni a gépet. A rajtnál kilövés egy olyan kulcsfontosságú tényező, ami megkülönbözteti az élboly tagjait a középmezőnyben ragadtaktól, így ennek érdekében futómű geometria és a pörgős négyütemű blokk széles erőtartománya a maximális hátsó kerék tapadás célját szolgálja.

Kawasaki KX450F: Alaposan átdolgozva 2011-re

A módosítások széles köre hivatott a KX450F-fel versenyzőket a mezőny elején tartani.

A 450F modellen a mérnökök számos teljesítménynövelő módosítást hajtottak végre a motorblokkon és a futóművön egyaránt. A KX 250F-hez hasonlóan a 450-es fejlesztésénél is fontos volt a magabiztos irányíthatóság nagy sebességnél, valamint a holeshot-hoz a futómű beállítása, és a nagy nyomaték elérése a teljes erőtartományban. A gyári tuning és FI (befecskendezés) segítségével a tapasztalt versenyzők mindkét modellel továbbra is az élbolyban küzdhetnek.

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!