A városban verhetetlen - Yamaha Tricity 300

yamaha tricity 300 2020 06Az új Tricity 300 készen áll az életed megváltoztatására. Könnyű, sportos és könnyű vezetni, a Yamaha új járműve a városi emberek legokosabb és legélvezetesebb közlekedési eszköze.

A Tricity fejlett BLUE CORE 300 cm3-es, folyadékhűtéses, négyütemű motorja biztosítja az erőteljes teljesítmény tökéletes egyensúlyát és a kiváló gazdaságosságot, így a Tricity 300 ideális hosszabb távolságra és országúton történő vezetésre.

A háromkerekű elrendezés a bizalom és a stabilitás érzetét növeli a kanyarokban, a kompakt méretek és a kategóriájához képest a legkisebb súlya révén a Tricity 300 lehetővé teszi a szűk utcák meghódítását, és ezzel rengeteg időt takarít meg a célba érés alatt.

HIRDETÉS (x)

Okosabb formatervezés és technológia

Ez az intelligens, új háromkerekű "urban mobility" robogó úgy lett kialakítva, hogy bárki számára könnyen kezelhető legyen és élvezetes legyen rajta a közlekedés.

yamaha tricity 300 2020 03Az iker, dönthető első kerekek erős tapadást és könnyű, természetes kormányzási érzetet biztosítanak a sima és a csúszós kanyarokban is. Mivel teljesen automata sebességváltóval szerelték fel, a sofőrnek nincs más dolga, mint elfordítani a gázmarkolatot és menni. Ez egyben az egyik leginkább elérhető városi robogó, hiszen sok országban a Tricity 300-at a „B”-s vezetői engedéllyel rendelkező járművezetők is vezethetik.

A Yamaha az egyike a háromkerekű motorkerékpár technológia vezető neveinek, és a vállalat mostanra készen áll, hogy felpezsdítse az Urban Mobility szegmenst az új Tricity 300 modellel, a prémium többkerekű járművel, amely friss és új megjelenést hoz az európai piacnak ebbe a fontos részébe.

yamaha tricity 300 2020 07A Tricity 125 és a NIKEN dönthető többkerekű motorkerékpár (LMW) modellek fejlesztése és gyártása során szerzett beható ismeretekre építve a Yamaha tervezői egy piac felső szegmensét megcélzó divatos, modern és dinamikus háromkerekű robogót alkottak.

A 2018-as első bemutatásakor hatalmas érdeklődést kiváltó 3CT prototípust nagy mértékben felhasználó Tricity 300 készen áll, hogy 2020-ban lenyűgözze az érdeklődőket a kategóriaelső műszaki jellemzőivel, versenyképes árával és páratlan minőségével.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!