Honda koncepciók Genovában

A Honda a Genovai Nemzetközi Motorshow-n mutatta be a nagyközönségnek a 3R-C évre keresztelt háromkerekűjét.

A 3R-C egy olyan egyszemélyes jármű, mely nem bocsát ki káros anyagokat. A járművet a Honda elektromos motorja hajtja.

A 3R-C kis háromkerekű, akkumulátorokkal hajtott járgány, amely bemutatja, hogyan is néznek majd ki a jövőbeni egyszemélyes városi cirkálók. A motor a váz aljában kapott helyet, ezzel alacsony súlypontot és stabilabb menettulajdonságokat adva a járműnek.

Amíg a jármű parkol, nincs használatban, addig egy átlátszó burkolat fedi le a vezető helyét. Ez a burkolat üzemelés közben előrébb csúszva a szélvédő szerepét látja el. A vezető a jármű belsejében, az ajtók és idomok védelmében ül.

HIRDETÉS (x)

A kagylóülés magas oldalai nagyobb védelmet nyújtanak egy esetleges ütközésnél, de az időjárás viszontagságaitól is jól védenek. A vezető előtti térben egy zárható tároló kapott helyet, ahol kisebb csomagok biztonságban elhelyezhetőek. A tervezők olyan rugalmas takarót terveztek a felsőtest számára, ami rossz idő esetén is megvédi a testet, valamint javítja a komfortérzetet. A 3R-C-t a Honda Európai tervezőbrigádja készítette Milánóban.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!