Vastag Csaba épített bobbere

vastag csaba bobberCsaknem négy hónapnyi építés után szeptember közepén vehette át átépített motorját az X-Faktor első szériájának győztese, Vastag Csaba a Gigamachine Choppers műhelyében. Most címlapra is került vele.

 

A Wild magazin 2018 decemberi számának címlapsztorija Vastag Csaba épített bobbere, amit Sütő Csabáék építettek át a Gigamachine Choppers műhelyben. A Fonogram díjas énekes már régóta a motorozás szerelmese, eddig is szívesebben közlekedett Budapest belvárosában motorkerékpárral, mint autóval vagy tömegközlekedéssel. Mint elmondta, pontosabban tervezhetőek a találkozók, ha az ember motorral jár. 

Csaba azért döntött az építés mellett, mert nem talált olyan gyári motort, ami tökéletesen megfelelt volna az ízlésének. Egy ismerőse ajánlotta neki a Gigamachine műhelyt, ahol professzionális szinten végzik a motorok átépítését, és szinte minden versenyt meg is nyernek az épített motorjaikkal, ahol elindulnak. 

HIRDETÉS (x)

Vastag Csaba egy dögös bobbert álmodott meg magának, amihez alapnak egy Harley-Davidson Softail Duce-t választottak. Ahogy Sütő csaba, a Gigamachine Choppers tulajdonosa elmondta, ez a modell a legalkalmasabb az átépítésre és talán ez a legjobban motorozható HD modell is. 

A terv az volt, hogy a filigrán megjelenésű motor egyszerre legyen sportos, dögös és vad, oldschool hangulattal, de modern alkatrészekkel. A motor blokkja egy Twin Cam 88 volt eredetleg, de 95 köbincsesre alakították át. 

A motoron szinte minden alkatrész fekete, amitől igazán szigorú megjelenése lett, ahogy a Sportster tankra emlékeztető, retro stílusú üzemanyagtartály is sokat dob az összképen. 

Mivel minden férfi motorja mellé kell egy nő is, a fotózáson ezt a posztot ezúttal Pintér Dorottya, a Miss Hungary szépségverseny döntőse tölthette be. 

A fotózásról még többet megtudhatsz ebből a videóból: 

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!