Két 125 cm3-es tanulmánymodellt állított ki a Honda a Milánói Motorkiállításon

honda cb125m koncepcio 2019 34Mint minden évben, idén is képviseltette magát a világ legnagyobb motorkiállításán a Honda, sőt a gyártó standján ezúttal is volt „dizájnstúdió”, ahol csupa, a jövőbe mutató kétkerekűvel ismerkedhettnek meg a látogatók.

A milánói EICMA kiállításon bocsátotta közszemlére legújabb munkáit a márka római K+F központja is, nevezetesen a – tavaly piacra dobott – CB125R alapjaira épülő CB125X és CB125M modelleket.

A nyolcadliteres gépek az elmúlt években reneszánszukat élték az európai piacon, erről árulkodik, hogy eladásaik 25%-kal nőttek 2018-ban. Ezt a trendet igyekszik meglovagolni a Honda fejlesztőcsapata, élén Valerio Aiellóval, aki kifejezetten avantgárd gépekkel rukkolt elő a vásárlók legnagyobb örömére.

HIRDETÉS (x)

A vörösben pompázó CB125M a street stílus meztelen, szupermotós dizájnelemeket is felvonultató képviselője. Minimalista formavilágát éles, futurisztikus vonalak határozzák meg, és olyan részletek teszik látványosabbá, mint a rövid, magasra húzott farokidom vagy a kompakt, LED fényszóró.

 

honda cb125m koncepcio 2019 16A hófehér CB125X kalandmotor egyenesen a sci-fik világába repíti szemlélőjét. Jellegzetes vonalak tagolta idomzata sportos, egyszersmind letisztult hatást kelt, erre játszik rá a vázzal szinte eggyé olvadó nyereg, az agresszív, dinamizmust sugalló stílus és az előre súlyozott formaterv.

 

honda cb125m koncepcio 2019 33A CB125X orr-részét három lámpaegység uralja, ezekből egyet középre helyeztek, egyet-egyet pedig az oldalidomokba integráltak. Azon túlmenően, hogy egyedi megjelenést kölcsönöznek a modellnek, a láthatóságot, így a menetbiztonságot is fokozzák.

Az újdonságok első sorban a fiatalabb látogatók képzeletét hívatottak megragadni, rámutatván, hogy mennyi lehetőség rejlik a kétkerekűekben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!