Lovagold meg a forradalmat a Yamaha Niken nyergében

Tartalomjegyzék

2018 YAM MXT850 EU DNMG ACT 006 55818

A Yamaha vállalat a kreativitásáról ismert. 1955 júliusi megalapítása óta az ivatai központú Yamaha Motor számos olyan világrengető motorkerékpárt és robogót fejlesztett ki és mutatott be, melyek alapjaiban változtatták meg a motoros meghajtású kétkerekű járművek piacát.

Az innováció a motorkerékpár-iparág szíve és lelke, a Yamaha pedig mindig a jövőbe tekint, hogy eredeti és érdekfeszítő új technológiákat és radikálisan új koncepciókat dolgozhasson ki. A világ első háromkerekű dönthető motorkerékpárjának bemutatása remekül szemlélteti a vállalat innovációval kapcsolatos elkötelezettségét, és remek példája annak, ahogyan a Yamaha „megdobogtatja a szívedet" lenyűgöző és sokoldalú modellkínálatával.

A világ első többkerekű tömeggyártott motorkerékpárja

A 2015 októberi tokiói autó- és motorszalonon a Yamaha bemutatta az MWT-9 nevű háromkerekű motorkerékpár-prototípust, előrevetítve a jövőt. Most, mindössze két évvel később a Yamaha bemutatja a teljesen új NIKEN modelljét, a világ első tömeggyártásba kerülő háromkerekű motorkerékpárját, mely új lehetőségeket nyit meg az újdonságokra nyitott, új élményeket kereső motorosok előtt.

HIRDETÉS (x)

A japánul „két kardot" jelentő NIKEN szó eredete a 17.századig vezethető vissza, amikor Japánban megjelent a kétkardos kardforgatási technika. Ez egy forradalmi stílusnak bizonyult, mely új fejezetet nyitott a harcművészetben.

NIKEN: sportmotorkerékpárokra jellemző teljesítmény, magabiztos kanyarvétellel

A NIKEN bemutatásával a Yamaha megteremtette a lehetőséget a motorozás egy forradalmian új korszakának eljövetelére - egyedi vezetési élményt kínálva. Képzeld csak el, ahogy páratlan önbizalommal szeled a kanyarokat... ez olyan lélegzetelállítóan új érzetet nyújt, ami talán csak a síeléshez hasonlítható.

Ez a forradalmian új motorkerékpár páratlan érzetet, kezelhetőséget és megjelenést biztosít. Annak ellenére, hogy a NIKEN merőben eltér a hagyományos motorkerékpároktól, a kezelési karakterisztikája nem idegen a motorosok számára.

A fejlett, kizárólag a Yamaha által alkalmazott dönthető dupla első kerekes technológia a tapadás teljesen új szintjét hozza el, így a NIKEN remekül teljesít a kanyarokban, a motoros pedig páratlan önbizalommal hagyhatja maga mögött a kanyargós utakat. A két első kerék két első gumiabroncsot és két első féket is jelent, ami minden más motorkerékpárnál jobb tapadást és fékteljesítményt nyújt.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

​Nagyon várom a jövő hét péntek hajnalt. Párommal elindulunk Siófokra a két kis bestiával (Aprilia...
Bővebben...
Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!