Forradalom, amely még az ellenállókat is Harley-hívőkké téríti

harley davidson uj modell bemutato 2018 4Forradalmian új motorok, amelyek a motorosok következő generációját csábítják. A jubileumi Harley-Davidson modellpaletta világpremierje után, pénteken Magyarországon, a Harley-Davidson Budapest Bázisán is bemutatkoztak a 2018-as, új Softail modellek.

Új testben, új lélek – merész, modern design a legmodernebb technológiával karöltve, Milwaukee-Eight motorblokkal a szívében.

„Attól Harley-Davidson a Harley-Davidson, hogy egy nagyon jó élmény vele motorozni… A Dyna és Softail család összeolvadásából megszületett új cruiserek a motorosok következő generációját célozzák, a motorozási élmény egészen új dimenzióját tárják fel, a legendát új utakon keltik életre. A tradicionális V2-es erőforrást merész formákkal felöltöztetve és innovatív technológiával felszerelve alkották meg az új Softail platform motorjait” – hangzott el a sajtótájékoztatón Dobai Dánieltől, a Harley-Davidson Budapest Cégvezetőjétől.

HIRDETÉS (x)

„Az elkövetkezendő 10 évben 100 új modellt tervez piacra dobni a Harley-Davidson. A termékfejlesztési projekteket és a már bemutatott új modelleket látva a legenda újjászületésének vagyunk tanúi. Dinamizmus, könnyebb dönthetőség, új felfüggesztés, nagyobb és egyenletesebb teljesítményű olajhűtéses Milwaukee-Eight motorblokk – egy vadonatúj Softail vázra szerelve. A stílus, a kényelem és a teljesítmény terén is forradalmian új motorok születtek.” – avatta be az érdeklődőket a technikai részletekbe Rapkay Zoltán Szervizvezető.

 

A sajtóeseményen reflektorfénybe állított Fat Bob és a Fat Boy modelleket, a megújult Softail család legmarkánsabb motorjait Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest Ügyvezető Igazgatója is méltatta. Elmondta, hogy az új modellek premierjét megelőzően rendkívül izgatott volt, de az első megjelent fotókon a merész, új designt látva először megijedt, hogy az új vasak milyen fogadtatásban részesülnek majd a motorosok részéről. „Mint tradicionális motorosnak, számomra az új formák elég vadnak tűntek, majd amikor élőben is megérkeztek a motorok már az én szívemet is azonnal meghódították.”

 

A 8 vadonatúj modell, a Fat Bob, Fat Boy, Breakout, Street Bob, Softail Slim, Softail Deluxe, Heritage Classic és Low Rider modellek ezennel hódító útjukra léptek.

harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!