Kezesebb, dögösebb és takarékosabb a továbbfejlesztett Honda CB125F

honda cb125f 2015 1A Honda mérnökei folyamatosan azon vannak, hogy az új modellek mellett a már meglévők is egyre tökéletesebbek legyenek. Munkájuknak köszönhetően a CB125F is megújult a 2015-ös modellévre.

Örökölve a CB-F modellcsalád külső jegyeit, megújult futóművel és már kisebb fordulaton is nyomatékos, vibrációmentes, kiegyensúlyozó tengelyes, elektronikus üzemanyag-befecskendezéses motorblokkal teszi könnyedebbé és élvezetesebbé a motorozást ez a modell. Többek között új váz, új kialakítású kerekek, rugóstagok és jobban adagolható fékek teszik felhőtlenné a nyergében megtett kilométereket. Felépítése, súlya és méretei miatt kimondottan jó kezdő motor, és a női felhasználók is bátran választhatják ezt a sokoldalú gépet, mivel kezelése nem igényel nagy súlyt, fizikai erőt.

A praktikusságot jelentősen növeli az a tény is, hogy a modern üzemanyag-ellátó rendszer nem csak a hidegebb időben való könnyű indítást garantálja, hanem a sok egyéb technikai finomításnak köszönhetően 1,95 liter/100 km-es fogyasztást bizosít. Ennek köszönhetően 13 literes üzemanyag tartályával több, mint 600 km tehető meg, ami nem utolsó szempont.

HIRDETÉS (x)

Fürge, kimondottan városi felhasználásra alkalmas paraméterei mellett az új váznak köszönhetően üléspozíciója is kényelmesebb lett, így a 775 mm-es ülésmagasság a különböző termetű pilótáknak is kedvező.

Az üzletekbe négyféle, igazi csajos színben kerül majd, így megvásárolható lesz sárga, metálkék, gyöngyház fehér és piros színekben is.honda cb125f 2015 8honda cb125f 2015 16honda cb125f 2015 18honda cb125f 2015 19

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!