Gazdára talált a Daytona Bike Week főnyereménye

daytona bikeweek hd street glide 2014 1A floridai Daytona Beach-en idén is megrendezték a tíznapos, Daytona Bike Week elnevezésű motoros találkozót, mely 2014. március 16-án zárta kapuit.

Az esemény hagyományainak megfelelően, idén is egy külön erre az alkalomra készített motorkerékpárt sorsoltak ki a szervezők. A nyereményjátékon mindenki részt vehetett, aki megvásárolta az 50 dolláros jegyet.

A speciális Harley árában, felépítésében is hasonló a tavalyi, Daytona Bike Week főnyereményéhez. Idén is egy baggert formáztak meg a készítők, mely alapjául egy 2013-as Harley-Davidson Street Glide szolgált. Az egyedi motor értéke a megépítés végére elérte a 35 000 dollárt, így a szerencsés nyertes nem mindennapi nyereménnyel koronázhatta meg a több, mint egy hetes motoros rendezvényen való részvételét.

HIRDETÉS (x)

A Street Glide-ot többek között 50 küllős króm kerekek, króm féktárcsák, Pirelli gumik, progresszív első és hátsó rugóstagok, CycleVision típusú, módosított oldaldobozok, Klockwerks első és hátsó sárvédők, Klockwerks szélvédő, Hogtunes oldaldoboz hangszóró fedelek, Hogtunes, 100 wattos erősítő és hangszóró módosítás, Dakota digitális műszeregységek, és Roland Sands légszűrő teszik egyedivé. További kiegészítőkként Harley-Davidson Daymaker fényszóró és króm szett emeli az amúgy sem mindennapi kétkerekű felszereltségét.

Új gazdája joggal érezheti magát az egyik legszerencsésebb embernek a világon, miközben a floridai tengerparton feszít a közel 8 millió forintos Harley nyergében, amit mindössze 50 dollár befektetése után tudhat magáénak.daytona bikeweek hd street glide 2014 2daytona bikeweek hd street glide 2014 3daytona bikeweek hd street glide 2014 4daytona bikeweek hd street glide 2014 5

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!