A Harley-Davidson Indiában is bemutatja legújabb modelljét

harley davidson street 750 rA Harley-Davidson a távol-keleti piacon először a 2014-es India Auto Expo-n mutatja be új modelljét, a Street 750-et február 7-11 között.

A Harley mindkét újdonságát – a Street 750-et és a Street 500-at egyaránt – árusítja majd az indiai piacon, de utóbbi csak 2015-ben lesz kapható. Annak az oka, hogy idén csak a Street 750 lesz bemutatva az, hogy a Harley-Davidson nem akarja összezavarni a helyi vásárlókat két új modellel azonos idejű piacra dobásával, így hagyva nekik időt, hogy jobban koncentrálhassanak a 750-es megismerésére.

A motorblokk kivételével a Street 750 és a Street 500 között tulajdonképpen semmilyen különbség nincs. A Street 750 korábbi bevezetését az indiai piacon az ottani vásárlói rétegek nagyobb érdeklődése is indokolja. Eközben Amerikában a legkisebb Harley-k mindkét változata elérhető az érdeklődők számára. A Harley –Davidson-nak Indiában már 13 viszonteladója van, és az év folyamán további 16 kereskedés megnyitását tervezik.

HIRDETÉS (x)

A Harley-Davidson 2014-es újdonságait, a Street modellcsalád két tagját a milánói EICMA motorkerékpár kiállításon mutatta be először. A hatsebességes váltóval szerelt Street 60 fokos hengerszögű, V2-es, vízhűtéses, új fejlesztésű motorblokkja a Revolution X névre hallgat és 750, illetve 500 cm3-es változatban kerül beépítésre. A Street 13 éve az első, teljesen új platformú motorkerékpár a cég kínálatában. A legkisebb Harley-val a gyártó a kezdőket, a kisebb növésűeket és a női vásárlókat célozza meg, akik nem szeretnének hatalmas súlyú motorral küzdeni.

Továbbá a gyártó a távol-keleten is ezzel a koncepcióval igyekszik új piacokra betörni. A Street súlya csekélyebb a modellpaletta eddigi legkönnyebb tagjánál, a Sportster-nél. A 217 kilogrammos súly az alacsony üléspozícióval, és a keskeny kialakítással kombinálva könnyen kezelhetővé teszi. A Street a nagy melegben vízhűtésével is hozzájárul a zsúfolt városi közlekedés leküzdéséhez, így nem kell számolnunk a túlmelegedett léghűtéses hengerekkel. A külsőt meghatározza a Harley Dark Custom dizájnja, így sok feketére fényezett alkatrész domináns a megjelenésben.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!