3 új Honda-modell az Intermoton

altA Honda bemutatta három újdonsült gépét a 2013-as modellek új színeivel együtt, a kölni Nemzetközi Motorkerékpár-, Robogó- és Kerékpárvásáron.

Leleplezték a nagy érdeklődéssel várt NSC50R-t, a legendás naked CB1100-t és a Dakar-rali versenygépet október 2-án, az Intermoton, Kölnben.

HIRDETÉS (x)

Az NSC50R robogót arra tervezték, hogy stílusával, agresszív kinézetével, hatékony üzemanyag-felhasználásával, minőségi felépítésével, valamint a biztonságot adó Honda Kombinált Fékrendszerével megragadja a kétkeréken ingázó fiatalok figyelmét. A robogó az alábbi színekben érhető el: Pearl White, Grey Metallic és a Repsol színben, amely mintáját a Repsol Honda MotoGP gépétől kapta.

A CB1100 tervezése kiválóan ötvözi a klasszikus és a naked stílust, amelyben a modern technika, valamint a megnyerő és barátságos teljesítmény 100%-osan összekapcsolódik az időtálló formavilággal. A CB1100 léghűtéses, soros négyhengeres erőforrása, miután lehengerlő sikert ért el a japán és ausztrál rajongók széles tárborában, bemutatkozik az európai piacon is.

A CRF450R által, a Dakar-rali világába új riválisként, a Honda is bekapcsolódik. Ez az első gyári támogatással épült modell 1989-óta, amely a CRF450X alapjaira építve a Dakar-raliban színre lép. A rali világába való betörés nem pusztán a vágyott első helyezés megszerzésére irányul egy sorozat-gyártású modellel, de nem titkolt célja, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa az enduró modellek gyártása során.

A kiállításon, a Honda standján láthatóak voltak még további új színek és speciális kiadású modellek.

Ilyen volt a Special Edition Crosstourer. Az új grafika és a matt, sötétített külső magába foglalja az első villákat, a sárhányót és a hátsó részt, a 2012 eleje óta kapható 1200cc-s túraenduró modellen, valamint az opcionálisan választható dupla-kuplungos váltóval szerelt változaton is.

A CBR1000RR Fireblade 2013-as színei: egy új változata a népszerű Tricolor mintának, valamint egy teljesen új MotoGP által inspirált Repsol Honda szín. Matt fehér verziója a Honda Atessa gyárában készülő, régóta népszerű CB600F Hornet, és a CB1000R naked modelleknek.

Aki részt vett az Intermoton, igazi látvány-élményekkel és újabb ismeretekkel térhetett haza.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!