Sokoldalú bokorugró a Hondától

Tartalomjegyzék

altA valódi kétfunkciós motorkerékpárok tudásának esszenciája már régóta a Honda birtokában van.

Míg sok vezető számára a versenyszintű terepteljesítmény a döntő, mások inkább az egyszerű használatot, a praktikumot és a kényelmet részesítik előnyben. A hétköznapokban a városi használat során stramm, praktikus motort szeretnének, amely egy valódi terepmotor külsejével rendelkezik. De ahogy eljön a hétvége, úgy szeretnének felpattanni rá, hogy bárhová eljuthassanak – közúton és terepen egyaránt.

HIRDETÉS (x)

 

A CRF250L modell egy igazán sokoldalú motorkerékpár. A méreteinek, ergonómiájának, alacsony súlyának, hosszú rugóúttal rendelkező, 43 mm-es Showa fordított teleszkópjainak és Pro-link hátsó felfüggesztésének köszönhetően a városban és a vidéki földutakon egyaránt otthon érzi magát. Az egyhengeres motor széles fordulatszám-tartományban biztosít elegendő erőt és teljesítményt, és mindemellett üzemanyag-takarékos is.

A belső súrlódási veszteségek csökkentése érdekében a CRF250L motorjában a forgattyús tengelyhez képest eltolt tengelyű hengerben járnak a molibdén bevonatú dugattyúk. Az olajszivattyúban belső nyomásszabályzó működik, amely megelőzi a nyomás alatt nem álló olaj habosodását

A motor össztömege 144 kg, az 1445 mm-es tengelytávolság 27°35’-es dőlésszöggel és 113 mm-es utánfutással párosul, így a jármű különösen stabil és mozgékony marad.Az első kereket egyetlen 256 mm-es féktárcsa fékezi, egy kétdugattyús féknyereg hatékony közreműködésével; a hátsó keréken ezt a funkciót egy 220 mm-es féktárcsa és egy egydugattyús féknyereg látja el kiválóan.

A CRF250L digitális műszerei között üzemanyagszint-mérő, beépített óra és megtett út számláló is található.A széles tartományban állítható, merevített kormány egyenes és kényelmes testtartást tesz lehetővé vezetés közben. A fordulás helyigényét csökkenti, hogy mindkét irányban 45°-ban elfordítható, ami jól jön a városi forgalomban és a szűk ösvényeken egyaránt.

A hosszúkás üzemanyagtartály űrtartalma 7,7 liter, amely a kényelmes, egyenes üléssel együtt lehetővé teszi a vezető üléspozíciójának könnyed változtatását segítve a motor élvezetes irányítását. Az ülésmagasság 875 mm. A hátsó sárvédő tetején kompakt, zárható szerszámostáska található.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!