2012-es Harley-Davidson modellek

Tartalomjegyzék

A Harley-Davidson még nagyobb teljesítményt ígér 2012-re, hiszen az összes Softail és Túra modell megkapta a Twin Cam 103 blokkot, emellett két teljesen új modell is bemutatkozik.

A V-Rod 10. jubileumi kiadásával tiszteleg a nagy teljesítményű motor előtt, a Dyna Switchback átalakítható külsejével, leszerelhető szélvédőjével és túradobozaival hívja fel magára a figyelmet, míg a Night Rod Special átdolgozott külsőt és továbbfejlesztett üléspozíciót kapott 2012-re. A Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modelljei közül az új, limitált darabszámban kapható CVO Road Glide Custom emelkedik ki, amely nagy teljesítményű túrázásra alkalmas.

A Harley-Davidson-nál hisznek abban, hogy minden eladott motor egyéniséggé válhat. Ebben segít az új H-D1 átalakító rendszer a tulajdonosoknak. A H-D1 rendszerben megtalálható az eredeti Harley kiegészítőket és extrákat tartalmazó lista nyomtatott és online formában, valamint a Fit Shop rendszer és a Harley-Davidson kereskedők átalakítási tanácsai. A H-D1 rendszer számtalan variációt kínál a sebesség szerelmesei számára, hogy mindenki megtalálja a motorjához illő, hozzávaló, stílusos és akár teljesítmény növelő kiegészítőjét.

HIRDETÉS (x)

A Harley-Davidson európai-, közép-keleti- és afrikai régióinak kínálata 2012-ben 29 modellre bővül, amelyek mindegyike generációkon átívelő tapasztalattal és a motorozásba vetett, sosem múló hittel készült.

Minden 2012-es Túra és Softail modell Twin Cam 103 blokkal felszerelt, a Blackline-t kivéve. Ez a motor 134 Nm nyomatékot ad le és körülbelül 6 százalékkal többet mint az előző Twin Cam 96-os blokk. A Twin Cam 103-as blokk speciális hajtókarral és automatikus dekompresszor rendszerrel szerelt, amelynek jelzése az oldal- és gyújtásdeklin, továbbá a légszűrőn is megtalálható. A Night Rod Special újításai közé tartozik a hátsó sárvédő, a könnyebb kerekek, az átdolgozott futómű és az átalakított ergonómia. A Harley-Davidson idén ünnepli a V-Rod erőgépek 10. jubileumát, melyet egy új, ezüst fényezéssel ellátott kiadással ünnepel a cég, ami még jobban kiemeli az alumínium idomokat és az olyan eredeti V-rod stílusjegyeket, mint a 2002-es vízhűtéses Revolution V-Twin blokk. Minden V-Rod modell 10. jubileumi jelvénnyel láttak el.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!