Így készül az új Buell

A legújabb hírek az EBR 1190 RS-ről a múlt hét végén egy videó kíséretében érkeztek. Utoljára februárban hallhattunk Erik Buellről és legújabb masinájáról, az EBR 1190RS-ről. A friss hírek megerősítik azt, amit eddig is sejtettünk: a könnyű V2-es sportmotor nem lesz egy tömegmodell. A legendás mérnök, motorépítő csak száz darab kiadását tervezi, hogy az amerikai motoros szövetség, az AMA versenyzésre vonatkozó követelményeinek megfeleljen.

 

HIRDETÉS (x)

 

A limitált példányszámú vasak ára még mindig nem ismert, Erik Buell úgy fogalmazott, hogy az egy felső kategóriás minibusz árával összevethető szintet fog képviselni. Bár az utóbbi hónapokban az értékesítési mutatók újra pozitív tendenciát mutatnak a nagy vízen túl, azonban ez az árképzés még így is kétségessé teszi, hogy a száz darab masina el fog-e kelni. Reméljük a legjobbakat, s bízzunk benne, hogy Erik Buell lelkesítő álma folytatódhat.

Olvasd az eredeti webhelyen

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!