Chopper a mellrák ellen

prch1A Chopper Chick Crew, egy csupa nőkből álló motorépítő csapat élőben, a közönség előtt fogja megalkotni a „The Pink Ribbon Chopper”-t a Daytona Bikeweeken, Floridában. A lányok most először vesznek részt így együtt az idén március 3-11. között megrendezett eseményen, miután tavaly sikeresen zárult első hasonló akciójuk.

Általában nem szokatlan dolog, hogy egy-egy híres motorépítő műhely egy rendezvény néhány napja alatt összerak egy különleges motort, sőt ilyesmiről szól a Discovery Channel Biker Build-off versenye is. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy nőkből álló társaság építsen meg egy komplett motorkerékpárt a kíváncsi nézők szeme előtt.

A tervek szerint a Chopper Chick Crew (Athena Ransom a Vagabond Chopperstől, JoAnn Bortles a Crazy Horse Painting-től, Jayme Gray a Pussycat Choppers-től, Katie Putnam a Mitch Bergeron Customs-tól és Sarah Lyon a Magnum Cycles-től) március 8-án délelőtt 10 órakor kezdenek neki a munkának, és kevesebb mint nyolc óra alatt rakják össze azt a motort, aminek terveit a Cool Cat Tattoo-nál dolgozó Danny rajzolta meg. Az eseményt a nemzetközi motorépítő mesterek szövetsége támogatja.

HIRDETÉS (x)

A csapat az elkészült motort az amerikai mellrák alapítvány számára ajánlja fel. Az alapítvány célja ugyanis, hogy minél kevesebb nőt érintsen a halálos kór, ezért az árverésen befolyt összeget megelőzésre és felvilágosításra fordítják majd.lowbow01lowbow02prch2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!