Playboy-nyuszi ül a fűben - Kawasaki új modell bemutató

kawa07027948Az új modellek leleplezését már mindenki nagyon várta, hiszen nem hagyományos bemutatóról volt szó. Playmate lányokkal fűszerezett igazi kuriózumot láthattunk.

Február 27-én tartotta a DMC Kft. - a Kawasaki termékek hivatalos magyarországi forgalmazója - a 2007-es modellek hivatalos sajtóbemutatóját. A Hajógyári szigeten megrendezett eseményre késő délutántól érkeztek a meghívott vendégek. A média képviselői és a cég partnerei mellett meghívást kaptak a Kawasaki Klub tagjai is. Sokan elfogadták a meghívást és így közel 300 ember gyűlt össze este hatra.

A bevezetőben Tilla, a műsorvezető beszélt a motorokhoz fűződő kapcsolatáról. A motorozás, mint megtudtuk, nála kimerült a 3 kerekű Kawasaki zöld gyerekmotorokon, amit a helyszínen be is mutatott. A nagy gépek azonban a mai napig nagyon izgatják, különleges esztétikai élményt nyújtanak számára.

HIRDETÉS (x)

Balog János ügyvezető igazgató köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a jelenlévők elsőként láthatják Magyarországon az új modelleket. Nagy öröm volt számára, hogy a rendezvényre elfogadt meghívást a Kawasaki Motors Europe Kereskedelmi Igazgatója, Eric van Dijk Úr is. Az alaphangulatot egy függönyakrobata páros adta meg, akik 2 darab 6 méteres függönyön mutatták be számukat, mindezt a közönség feje fölött.

Az új modellek leleplezését már mindenki nagyon várta, hiszen a meghívón is szerepelt, hogy nem hagyományos bemutatásról lesz szó. Playmate lányokkal fűszerezett igazi kuriózumot láthattunk. A bemutatófilmeket és modellismertetőket követően Tilla minden egyes motorhoz egy-egy a 2006-os Playmate választás döntőjébe került lányt hívott fel a színpadra.

 

A KLX 450R terependúrot Sónyák Szilvi, a VN 900 Customot Beke Ivett, a Versys túra endúrott Metzger Viki (aki ugyan 2007-ben fog indulni a Playmate választáson, de a sikere már most garantált), a Z750 és Z1000 naked bike-okat Voksán Virág és Oláh Viki, a Ninja ZX-6R versenygépet Cser Franciska, az 1400GTR szuper túrázó modellt Márki Zsuzsi leplezték le a meghívottak elismerő pillantásai és villanó vakui előtt.

A hét Playmate közös fotózása után a meghívottak birtokba vehették a színpadot, és kipróbálhatták a motorokat. Az este 10 óráig tartó rendezvényen így mindenkinek alkalma volt közelebbről is szemügyre venni kedvenc motorját, kedvenc modelljét.

kawa07027989kawa07028178kawa07028188kawa07028252kawa07028299

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!