Ritka példány a Ducatitól

ducatimono01Ez lesz a Ducati egyik legritkább - és ezért a gyártók reményei szerint a leginkább vágyott - modellje az újkori történelemben.

 

A Ducati North America kizárólag az észak-amerikai piacon megjelentetett egy 2007-es Sport 1000 Mono Special Edition elnevezésű Ducati modellt. Az egyedi gép mindössze 100 példányban kerül a szalonokba, ebből 90 az USÁ-ban, és 10 db. Kanadában. Így ez lesz a Ducati egyik legritkább – és ezért a gyártók reményei szerint a leginkább vágyott – modellje az újkori történelemben.

A kétkerekű másik különlegessége, hogy a modern technológiákat hagyományos külsővel ötvözték a tervezők. Az új Sport 1000 SE a legendás, 1978-as Ducati 900SS "Darmah" külsejét kapja időtállóan klasszikus fekete-arany fényezéssel.

HIRDETÉS (x)

A limitált szériájú Monoposto (együléses) 2007 Sport 1000 SE mind a 100 példánya egyedi, sorszámozott plakettel lesz ellátva a kormánykiflin. Ezen kívül a modellen dupla csövű „shotgun” kipufogó és drótküllős kerekek lesznek Brembo fékekkel. A motorkerékpár szíve a Ducati nyomatékos, erős, léghűtéses, dupla gyertyás 992 cm3-es hajtóműve lesz.

Az új limitált kiadású Ducati 2007 Sport 1000 Mono SE 11 495 amerikai dollárért (kb. 2 200 000 Ft) már megvásárolható Észak-Amerika szerte.

 ducatimono38ducatimono39

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!