Újabb csillag hunyt ki a rock egén

A Gotthard énekese már az égi turnébuszon utazik.

A svájci rockbanda 47 éves énekese október 6-án Las Vegastól nem messze vesztette életét. A kis baráti társaság, akikkel Steve Lee motorozott, a hétvégén érkezett az Államokba egy motoros túrára.

Utah megye határában a csapat letért az autóútról, hogy felvegyék az esőruhákat, amikor egy kamion kanyarodás közben a vontatmánnyal elsodorta az út szélén álló egyik Harleyt, ami Stevenek csapódott.

HIRDETÉS (x)

"Különös baleset volt." - mondta el egy helyi járőr. A 27 éves férfi, a kamon vezetője nem állt sem drog, sem alkohol hatása alatt, sőt, még a gyorshajtást is kizárták az illetékesek. A balesetben Steven kívül senki más nem sérült meg.

Lee édesapja brit, édesapja pedig svájci származású. Gyermekkorát a svájci Ticinoban töltötte, ahol aranyművesnek tanult. 1990-ben a Gotthard alapító tagjai közt volt. A banda hazai berkekben hatalmas sikerket ért el, az utóbbi 11 albumuk egytől egyig első helyet szerzett a nemzeti listákon.

"Lee nem csak remek énekes volt. Vele egy nagyszerű embert vesztettünk el." - mondta Steveről Jan Bayati az egyik német lemezkiadó vezetője.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!