Tetkók, hangos gitár, széles terpesz

A Csordás Tibor énekes/gitáros által vezetett rock'n'roll brigád elsődleges célja a szórakoztatás.

"It's only rock'n'roll, but I like it", és ez a klasszikus egysoros hatványozottan igaz a Fight Club bemutatkozó albumára, amely "Underground King" címmel került a boltokba szeptember 17-én. A korongon hallható 12 nóta egytől egyig aláfestő zenéje lehet a hétvégi alkoholgőzös, agyzsibbasztó, önfeledt szórakozásnak, bulizásnak.

HIRDETÉS (x)

Nincs matek, nincs atomfizika, nincs agysebészet, csak dögös riffek, ellenállhatatlan, pörgős tempók és kerek, azonnal ható refrének. Hiszen ez a stílus pontosan erről szól.

A zene valahol a The Wildhearts és a Buckcherry olvasztótégelyén helyezhető el, mindez egy kis punkos lendülettel fűszerezve. A ritmusszekció, azaz Raga (Machine Mouse) bombabiztos dobolása és Garay Zoli precíz basszusjátéka feszes alapokat biztosít a daloknak, míg Tari Botond feelinges gitárjátéka és Csordás Tibi senki máséval össze nem téveszthető, jellegzetes király hangja teszi a Fight Clubot hazánk egyik legreménytelibb rockcsapatává.

Nyilván ez a stílus az, amely legjobban "élőben" dörren meg, de a srácok törekedtek arra, hogy a legendásan hangulatos Fight Club-koncertek energiája a CD-n hallható 12 dalon keresztül is átjöjjön. Tetkók, hangos gitár, széles terpesz, "középső ujj" hozzáállás - ez a Fight Club.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...
3 hét szabadság után ismét munkába álltam, álltunk. Kis drágaságom otthon marad ilyenkor egyedül, és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!