Márciusban ismét System of a Down-est

system of a down 2020 3A Zentai Anett és Géczi Eszter alkotta Anett&Eszti Acoustic duó tavaly novemberben rendezte első System of a Down névre hallgató estjét. A sikeren felbuzdulva idén márciusban már érkezik is a második koncert az Ellátóházban.

Tavaly novemberben volt az első System of a Down-estetek és most márciusban tartjátok a másodikat. Milyen volt a novemberi?

Óriási élmény volt, a SOAD közönség hihetetlen jófej! Épphogy elkezdtünk játszani és máris hatalmas éneklésbe kezdett mindenki. Volt fejrázás, üvöltés és ami a szívunk csücske: akusztikus pogó. Ha nem épp a B.Y.O.B.-ban hörgünk teljes gőzzel, akkor el is érzékenyedünk az ilyen szintű kedvességtől. :D  Amikor pedig a Chop Suey-t énekelte mindenki...libabőr.

Úgy vettük észre, hogy az akusztikus formától pedig még érzelmesebb, még elszállósabb SOAD hangulat alakult ki. Egyébként hatalmas pacsi a közönségnek, hiszen hétköznap közel 350-en jöttek el és buliztak ezerrel a másnapi munka ellenére. Pont emiatt is igyekeztünk a mostani koncertünket pénteki napra tenni, hogy ez se legyen korlát.

HIRDETÉS (x)

Mire számíthat a közönség a mostani koncerten, készültök újdonságokkal?

Ugyanarra az őrült hangulatra és szeretetre számíthat mindenki, mint az első bulinkon! Szeretnénk, ha mindenki felszabadultan énekelne velünk, és táncolna a dalokra, mert azt nagyon imádjuk. A múltkori koncerten eszméletlenül király volt a közönség, ugyanazt a hangulatot igyekszünk majd megteremteni a mostanin.
Ezenkívül lesznek új dalok a repertoárban, és három szenzációs csaj vendégzenész is játszik majd velünk néhány számban. Izgalmas lesz, ezt megígérhetjük!

Mik a terveitek az idei évre?

Koncert, koncert, koncert és dalírás. Egyrészt szeretnénk minél több városba elvinni a SOAD hangulatot, másrészt pedig van egy kb. 5 órányi vegyes repertoárunk, amellyel szintén koncertezni fogunk. Épp szervezés alatt van az évünk, de egyelőre úgy tűnik, hogy szuper pörgős lesz! Úgyhogy mindenképp figyeljétek a FB-unkat, hogy hol találkozhattok velünk!

De ami szintén izgalmas, hogy a koncertezés mellett szeretnénk idén kijönni a saját dalos projektünkkel is.

system of a down 2020 5Ez nagyon jól hangzik! Meséljetek erről a saját dalos projektről!

Túltengünk a gondolatoktól és a lelkesedéstől ezzel kapcsolatban, novellát tudnánk írni az elképzeléseinkről, de megpróbáljuk pár mondatba belepréselni! Eléggé énekközpontúaknak szeretnénk a dalokat, inkább két főénekkel, mint főénekkel+vokállal. Stílusilag mindketten a melankolikus és kicsit sötét, elgondolkodtató, érzelmes irány felé orientálódunk, de nem szeretnénk magunkat határok közé szorítani, legyen a szabadság a keret! Ha véletlenül felbukkan egy boldog dallam, hát bevesszük őt is a buliba, nem zárkózunk el semmitől, ami belülről jön és szeretjük!

Tervben van, hogy elvonulunk valahová alkotni, ahol csak mi vagyunk, a hangszerek és a természet, és azzal az elánnal szeretnénk megírni egy EP-nyi dalt is. A nevünk változására is lehet számítani, szerintünk érdemes elkülöníteni a cover dalos-, és a saját projektet. Ősszel tervezünk kijönni a dalainkkal, de majd addig is szórjuk az infómorzsákat.

Ha nem olvastad voltna a csajokkal készült tavalyi interjúnkat, akkor ezen a linken azt is megtalálod.

system of a down 2020 4system of a down 2020 4system of a down 2020 4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!