Megjelent az Emma Undressed Léleklakat lemezének második klipje

emma undressed felhoMég nem dőlt el, hogy a debreceni Emma Undressed legújabb albumának dalait egyesével csöpögtetik a rajongóknak vagy egyben jelenik majd meg. Most elkészült a második klip is a készülő új lemezhez.

Pár szó a dalról:

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülünk azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad, vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó.

A dal mondanivalója, hogy lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

HIRDETÉS (x)

Ez amúgy a 2. klipes dal a közelgő új lemezről, ami a Léleklakat címet viseli, egyben Mesi 2. dala a zenekarral - augusztusban jelent meg az első klipp "Engedd el" címmel. Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével teszi-e közzé a zenekar, vagy egyben az egész albumot.

A dal felvétele és keverése saját munka, Docsa Gábor, a zenekar dobosának BearSound fantázianévre keresztelt házistúdiójában készüt, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd el-t és az együttes több más klipjét is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor.

Mivel a felvételek egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt zajlottak, ez a klip felfogható egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is a rajongók számára. Egy kevés ötletelés után arra jutottak a zenekar tagjai, hogy igyekeznek egyszerűre venni a kisfilmet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtenek, mintha egy felhőben zenélnének.

Rózsa Gábor (rendező, vágó - Rózsa Produktum) szavaival élve:

Kristály tiszta volt a feladat, mely így szólt: “fényesen, teljesen fehérben, füstben úszva akarnánk a klipet a zenekarral.” - így hát vittük a fényeket és a füstgépet, és nemes egyszerűségében felvettük a dalt. Hogy milyen hatást vált ki, azt a néző tudja már. Kicsit olyan, mint az üres fehér vászon, melyet a hallgató a dal által kapott saját érzéseivel fest ki.

És íme az Emma Undressed Felhő című dalára készült klip:

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!