Megjelent az Emma Undressed Léleklakat lemezének második klipje

emma undressed felhoMég nem dőlt el, hogy a debreceni Emma Undressed legújabb albumának dalait egyesével csöpögtetik a rajongóknak vagy egyben jelenik majd meg. Most elkészült a második klip is a készülő új lemezhez.

Pár szó a dalról:

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülünk azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad, vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó.

A dal mondanivalója, hogy lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

HIRDETÉS (x)

Ez amúgy a 2. klipes dal a közelgő új lemezről, ami a Léleklakat címet viseli, egyben Mesi 2. dala a zenekarral - augusztusban jelent meg az első klipp "Engedd el" címmel. Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével teszi-e közzé a zenekar, vagy egyben az egész albumot.

A dal felvétele és keverése saját munka, Docsa Gábor, a zenekar dobosának BearSound fantázianévre keresztelt házistúdiójában készüt, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd el-t és az együttes több más klipjét is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor.

Mivel a felvételek egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt zajlottak, ez a klip felfogható egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is a rajongók számára. Egy kevés ötletelés után arra jutottak a zenekar tagjai, hogy igyekeznek egyszerűre venni a kisfilmet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtenek, mintha egy felhőben zenélnének.

Rózsa Gábor (rendező, vágó - Rózsa Produktum) szavaival élve:

Kristály tiszta volt a feladat, mely így szólt: “fényesen, teljesen fehérben, füstben úszva akarnánk a klipet a zenekarral.” - így hát vittük a fényeket és a füstgépet, és nemes egyszerűségében felvettük a dalt. Hogy milyen hatást vált ki, azt a néző tudja már. Kicsit olyan, mint az üres fehér vászon, melyet a hallgató a dal által kapott saját érzéseivel fest ki.

És íme az Emma Undressed Felhő című dalára készült klip:

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!