Katy Perry Harley-n motorozik Hawaii-n

katy perry harleys in havaii cimlapKaty Perry szerdán reggel bemutatta idei harmadik szóló dalát a „Harleys in Hawaii-t”, amelyben rajongóit egy rövid örömmotorozásra csalogatja a gyönyörű Havaii tájakon.

A látványos zenei videó alapját képező dalt - amelyben Perry a buja hawaii növényzet között egy „szív alakú autópályán” közeledik, mielőtt szerelmével romantikázna a napsütötte tengerparton - Charlie Puth, Johan Carlsson és Jacob Kasher Hindlin írta és Puth és Carlsson producerként is szerepelnek.

Noha a rajongók úgy vélték, hogy a 34 éves énekesnő legújabb három dala - a „Never really over”, a „Small Talk” és a „Harleys in Hawaii” - az énekes új albumának első alkotásai, Perry még nem erősítse meg, hogy új zenegyűjtemény lenne készülőben.

HIRDETÉS (x)

„Nem igazán állíthatom, hogy bármit is albumnak hívok vagy hogy albumot készítek. Soha nem tudtam a dalokat csak úgy, egymás után elkészíteni” - mondta korábban a Zach Sang Show-ban júliusban. „Minden dal megkapja a saját kis pillanatát, megkapja a reflektorfényt, látványt kap. Ha kereslet lenne a teljes munkára, azt látni fogjuk.”

Perry, amikor a „Harleys in Hawaii” inspirációjáról beszélt, hozzátette, hogy a dallam akkor született meg a fejében, amikor a vőlegénye, Orlando Bloom motorozni vitte őt, pont mint a dal címsorában.

"Hawaiiban voltunk az American Idol forgatásán. Elmentünk és béreltünk egy Harley-t" - mondta Perry. - Nagyon szép az, amikor egy motorkerékpár hátsó ülésén utazol Hawaiiban, miközben az arcodat fújja a menetszél. Fantasztikus volt. Pontosan emlékszem, hogy hol történt, Oahuban azon az utcasarkon, bekanyarodtunk és én Orlando fülébe suttogtam: „Írok egy dalt, aminek az lesz a címe, hogy „Harleys in Hawaii”, és megtettem. Csak úgy eszembe jutott.

A dal szövege egyébként nem túl bonyolult, ahogy gondolom Katy Perry többi dalára sem igaz ez, és azt sem értem, ha hátul utazott a motoron, amikor a dal megszületett, akkor a videóban miért ő vezet. Bár ezzel a verzióval sokkal jobban tudok azonosulni, igazából meg nem is ő vezet...

De azt hiszem, vagyunk itt páran, akik slágergyanús dalt írnánk örömünkben, ha egyszer motorozhatnánk Havaii-ban... vagy ha Orlando Bloom lenne a vőlegényünk.

Mit gondolsz, neked menne?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!