Motoros klippel jött ki az Omen

omen zenekarAz Omen zenekar új albuma Halálfogytiglan címmel jelent meg az idei évben, s az Egy jobb pokol című számhoz vagány motoros klipet forgattak. Láttad már?

A Halálfogytiglan című korong az első, amelyen Molnár Péter „Stula” énekel, aki nemrégiben lépett Koroknai Árpád (P. Box) helyére, aki 10 év közös munka, s két nagylemez után lépett ki az együttesből, mert nem tudta összeegyeztetni a két banda teendőit.

A 2019-es albumról még a Most kezdődik című dalhoz forgatott klipet a banda, s a Knock & Roll / Lehunyt szemmel és az Az lesz, ami volt nótákhoz szöveges videot.

HIRDETÉS (x)

Az Egy jobb pokolhoz, a Pilisben vették fel a motoros jeleneteket, a többit pedig Nagyfi Zoli garázsában, s a HyperMedia stábjával dolgoztak. Terveik szerint, idén még két videot fognak rögzíteni.

Stula tehát, ezen az új albumon debütált az Omen-el, s elmondása szerint, nagyon örült a felkérésnek, miszerint töltse be Koroknai Árpád helyét:

„Április közepén váratlanul felhívott Nagyfi Laci. Elmondta, hogy Koroknai Árpi elmegy a zenekarból és ők rám gondoltak mint lehetséges énekesre. Nagy Máté gitárossal már korábban játszottam egy bandában, úgy gondolom, talán ő javasolhatott engem. Találkoztam a csapat tagjaival, beszélgettünk.

Aztán egy próba keretében néhány dalt el is énekeltem velük. Megtetszett nekik amit hallottak és felajánlották az énekesi posztot. Örültem a felkérésnek. Számomra ez egy nagy dolog, egy igazi mérföldkő a pályámon. Mindig is közel állt hozzám az Omen zenéje, hiszen ilyen muzsikákon nevelkedtem.

Szeretnék 100%-ig megfelelni a bandának és azt is szeretném, ha a közönség is elfogadna engem az Omen énekeseként. Sűrű egy hónap áll mögöttünk, hiszen a stúdióban felénekeltem az új album dalait, ami óriási élmény volt!”

Az Omen 1990-es megalakulása óta, töretlen népszerűségnek örvend a magyar rockzenei világban, s számtalan slágert és bulit köszönhetünk nekik.

Legközelebb október 4-én, a Kalapács együttessel adnak közösen egy nagy koncertet a Barba Negrában.

Forrás: rockbook.hu, omen.hu
Fotó: Omen facebook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!