Motoros klippel jött ki az Omen

omen zenekarAz Omen zenekar új albuma Halálfogytiglan címmel jelent meg az idei évben, s az Egy jobb pokol című számhoz vagány motoros klipet forgattak. Láttad már?

A Halálfogytiglan című korong az első, amelyen Molnár Péter „Stula” énekel, aki nemrégiben lépett Koroknai Árpád (P. Box) helyére, aki 10 év közös munka, s két nagylemez után lépett ki az együttesből, mert nem tudta összeegyeztetni a két banda teendőit.

A 2019-es albumról még a Most kezdődik című dalhoz forgatott klipet a banda, s a Knock & Roll / Lehunyt szemmel és az Az lesz, ami volt nótákhoz szöveges videot.

HIRDETÉS (x)

Az Egy jobb pokolhoz, a Pilisben vették fel a motoros jeleneteket, a többit pedig Nagyfi Zoli garázsában, s a HyperMedia stábjával dolgoztak. Terveik szerint, idén még két videot fognak rögzíteni.

Stula tehát, ezen az új albumon debütált az Omen-el, s elmondása szerint, nagyon örült a felkérésnek, miszerint töltse be Koroknai Árpád helyét:

„Április közepén váratlanul felhívott Nagyfi Laci. Elmondta, hogy Koroknai Árpi elmegy a zenekarból és ők rám gondoltak mint lehetséges énekesre. Nagy Máté gitárossal már korábban játszottam egy bandában, úgy gondolom, talán ő javasolhatott engem. Találkoztam a csapat tagjaival, beszélgettünk.

Aztán egy próba keretében néhány dalt el is énekeltem velük. Megtetszett nekik amit hallottak és felajánlották az énekesi posztot. Örültem a felkérésnek. Számomra ez egy nagy dolog, egy igazi mérföldkő a pályámon. Mindig is közel állt hozzám az Omen zenéje, hiszen ilyen muzsikákon nevelkedtem.

Szeretnék 100%-ig megfelelni a bandának és azt is szeretném, ha a közönség is elfogadna engem az Omen énekeseként. Sűrű egy hónap áll mögöttünk, hiszen a stúdióban felénekeltem az új album dalait, ami óriási élmény volt!”

Az Omen 1990-es megalakulása óta, töretlen népszerűségnek örvend a magyar rockzenei világban, s számtalan slágert és bulit köszönhetünk nekik.

Legközelebb október 4-én, a Kalapács együttessel adnak közösen egy nagy koncertet a Barba Negrában.

Forrás: rockbook.hu, omen.hu
Fotó: Omen facebook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!