Bicskanyitogató – sajnálják a Tankcsapdától a próbahelyet

tankcsapda debrecen probateremA Tankcsapda együttes térítésmentesen kaphat próbahelyiséget szülővárosuk, Debrecen önkormányzatától – a sértő kommentek miatt sajtótájékoztatón kellett tisztázni a dolgokat. Vajon miért ilyen bőkezű a város a bandával?

A több évtizedes múltra visszatekintő zenekar, a Tankcsapda sok mindent letett már a magyar rockzene asztalára, s mindezek mellett, mindig hangsúlyozták lokálpatriotizmusukat, s viselik Debrecen címerét.

Ha azt mondjuk, Tankcsapda, egyből Debrecenre gondolunk. Papp László, a város polgármestere álmaiban sem gondolta volna, hogy a gesztus miatt sajtótájékoztatót kell összehívnia, hiszen magától értetődő a felajánlás, amit tettek.

HIRDETÉS (x)

Lukács László énekes 2018-ban Pro Urbe-díjat kapott azért, amit a városért tett. Kinőtték a jelenlegi próbahelyüket, s régóta szeretnének egy nagyot, ahol a zenei cuccaikat is tudják tárolni.

Papp László elmondása szerint: - A fiúk kinőtték a próbatermüket, és mivel kapcsolatban vagyunk, kérdezték, van-e esetleg javaslatunk. Ez a Böszörményi út 2. szám alatti helyiség viszonylag nagy, funkcionálhat próbateremként, a felszerelés raktározására. Viszont rendkívül rossz állapotban van, feltétlen fel kell újítani.

Az önkormányzat ebből annyit vállal, hogy a beázások megszüntetésével biztosítjuk az ingatlan használhatóságát, illetve kiürítjük. A további felújítás a Tankcsapda feladata lesz, ezért és az általuk betöltött kulturális misszió elismeréseként kapják meg a termet – olvasható a Cívishíren.

tankcsapda debrecen probaterem1

Az említett helyiség tehát, a jelenlegi állapotában nem alkalmas majdani szerepe betöltésére, hiszen nagyon sok munka van rajta – többek között a nyílászárók cseréje, vizesblokkok kialakítása, fűtés megoldása, hangszigetelés. Mindezeket a Tankcsapdának saját forrásból kell megvalósítania.

Sidlovics Gábor (Sidi) elmondta, hogy elszomorította a tény, miszerint a rock zenével foglalkozó portálok voltak a hírrel kapcsolatban a legkritikusabbak.

Forrás, fotó: civishir.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!