Elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagja

ambrus zoltan elhunyt irigy honaljmirigyHosszan tartó, súlyos betegség után, a napokban hunyt el Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. A zenész 54 évet élt.

A zenekar július 7-én tette közzé közösségi oldalán a szomorú hírt, amely megrázta a zenei világot, s a rajongókat egyaránt.

Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagjai között volt Zoltán, s karrierje akkor tört meg, amikor 2005-ben autóbalesetet szenvedett. A súlyos koponyasérülésből nehezen épült fel, hiszen agyi beszéd- és mozgásközpontja is megsérült, ezért sok dolgot újra kellett tanulnia.

HIRDETÉS (x)

Feleségétől 18 évi házasság után elvált, két gyermekük született. Az Irigy Hónaljmirigy 1990-es megalakulása előtt játszott a Primula együttesben, a Légióban, majd az Árkádokban.

A Mirigyes korszakban paródiákat írt, s szervezőként is tevékenykedett – remek játékáról nem is beszélve. 2011-ben lépett a bandában Ambrus Zoltán helyére Csarnoki „Atom” Antal, majd később az együttes állandó tagja lett.

Zoltán 2012-ben kivált az Irigy Hónaljmirigyből, s az Alcohol zenekar gitárosa lett, illetve saját formációja a Helló, Mister!

Ambrus Zoltántól így búcsúztak egykori zenésztársai: „Nyugodj békében Zoli! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász.

A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit – elsősorban a média munkatársait –, hogy ezt tartsák tiszteletben! Köszönjük a megértést!” - olvasható az Irigy Hónaljmirigy facebook oldalán.

Álljon itt emlékül egy tipikus Mirigyes klip, amelyben még Ambrus Zoltán is játszott:

Forrás: Irigy Hónaljmirigy facebook, Wikipédia

Fotó: Irigy Hónaljmirigy facebook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!