Elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagja

ambrus zoltan elhunyt irigy honaljmirigyHosszan tartó, súlyos betegség után, a napokban hunyt el Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. A zenész 54 évet élt.

A zenekar július 7-én tette közzé közösségi oldalán a szomorú hírt, amely megrázta a zenei világot, s a rajongókat egyaránt.

Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagjai között volt Zoltán, s karrierje akkor tört meg, amikor 2005-ben autóbalesetet szenvedett. A súlyos koponyasérülésből nehezen épült fel, hiszen agyi beszéd- és mozgásközpontja is megsérült, ezért sok dolgot újra kellett tanulnia.

HIRDETÉS (x)

Feleségétől 18 évi házasság után elvált, két gyermekük született. Az Irigy Hónaljmirigy 1990-es megalakulása előtt játszott a Primula együttesben, a Légióban, majd az Árkádokban.

A Mirigyes korszakban paródiákat írt, s szervezőként is tevékenykedett – remek játékáról nem is beszélve. 2011-ben lépett a bandában Ambrus Zoltán helyére Csarnoki „Atom” Antal, majd később az együttes állandó tagja lett.

Zoltán 2012-ben kivált az Irigy Hónaljmirigyből, s az Alcohol zenekar gitárosa lett, illetve saját formációja a Helló, Mister!

Ambrus Zoltántól így búcsúztak egykori zenésztársai: „Nyugodj békében Zoli! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász.

A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit – elsősorban a média munkatársait –, hogy ezt tartsák tiszteletben! Köszönjük a megértést!” - olvasható az Irigy Hónaljmirigy facebook oldalán.

Álljon itt emlékül egy tipikus Mirigyes klip, amelyben még Ambrus Zoltán is játszott:

Forrás: Irigy Hónaljmirigy facebook, Wikipédia

Fotó: Irigy Hónaljmirigy facebook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!