Tudod, mi az a Tiltott gyümölcs? - a The Bounders megmutatja

the boundersA közelmúltban látott napvilágot a szentesi garázs-punk trio, a The Bounders debütáló lemeze Tiltott Gyümölcs címmel. A saját kiadásban megjelent anyag 7 ízig-vérig nyers Rock ’N’ Roll nótát tartalmaz.

Június közepén a HammerWorld hasábjain mutatta be első lemezét a The Bounders. A szentesi trió 2016 végén alakult meg olyan zenekarok nyomdokain, mint az Iggy and The Stooges, a Ramones, a Misfits, vagy a műfaj skandináv ászai, a Gluecifer, a Hellacopters és a Backyard Babies.

A Tiltott Gyümölcs című lemezüket Gyulán, a No Silene Studios-ban rögzítették Simon István hangmérnökkel.

HIRDETÉS (x)

A lemez anyaga két év alatt íródott, ezalatt egy hosszabb szünet is volt a zenekar életében, de végül elkészült ez a 7 dal, amit leginkább a hétköznapi életük inspirál.

- Semmi sallang, semmi fikció, a saját tapasztalatainkat vetettük papírra. A dalok elkészítése igazi csapatmunka, a zene és szövegek tekintetében törekszünk arra, hogy közös ötleteink és saját egyéniségünk alapján öltsenek végleges formát olyan zenekarok hatásait magukon hordozva, mint a Stooges, az MC5, a Bad Religion, a Hellacopters, Gluecifer, vagy a Backyard Babies – mondta a csapat.

A Tiltott Gyümölcs a legtöbb online streaming szolgáltatónál meghallgatható, illetve a YouTube-on is megtaláljátok. Hallgassatok bele!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!