Tudod, mi az a Tiltott gyümölcs? - a The Bounders megmutatja

the boundersA közelmúltban látott napvilágot a szentesi garázs-punk trio, a The Bounders debütáló lemeze Tiltott Gyümölcs címmel. A saját kiadásban megjelent anyag 7 ízig-vérig nyers Rock ’N’ Roll nótát tartalmaz.

Június közepén a HammerWorld hasábjain mutatta be első lemezét a The Bounders. A szentesi trió 2016 végén alakult meg olyan zenekarok nyomdokain, mint az Iggy and The Stooges, a Ramones, a Misfits, vagy a műfaj skandináv ászai, a Gluecifer, a Hellacopters és a Backyard Babies.

A Tiltott Gyümölcs című lemezüket Gyulán, a No Silene Studios-ban rögzítették Simon István hangmérnökkel.

HIRDETÉS (x)

A lemez anyaga két év alatt íródott, ezalatt egy hosszabb szünet is volt a zenekar életében, de végül elkészült ez a 7 dal, amit leginkább a hétköznapi életük inspirál.

- Semmi sallang, semmi fikció, a saját tapasztalatainkat vetettük papírra. A dalok elkészítése igazi csapatmunka, a zene és szövegek tekintetében törekszünk arra, hogy közös ötleteink és saját egyéniségünk alapján öltsenek végleges formát olyan zenekarok hatásait magukon hordozva, mint a Stooges, az MC5, a Bad Religion, a Hellacopters, Gluecifer, vagy a Backyard Babies – mondta a csapat.

A Tiltott Gyümölcs a legtöbb online streaming szolgáltatónál meghallgatható, illetve a YouTube-on is megtaláljátok. Hallgassatok bele!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!