Hol van Lemmy? - új játék a Motörhead rajongóknak

motörhead where is lemmy1„Where is Lemmy?” – ezzel a címmel kerül kiadásra egy olyan foglalkoztató jellegű füzet, amelyben a rock ’n roll elemeitől fűtött, zsúfolt képeken meg kell keresni a rejtőző énekest.

A felnőtt színezők térhódítása után, nem meglepő, hogy egy ilyen foglalkoztató füzettel rukkoltak elő, tisztelegve a 4 évvel ezelőtt elhunyt Motörhead-énekes, Lemmy Kilmister előtt.

A feladat a következő: 15 dupla oldalas képen kell megkeresni Lemmy-t, mely illusztrációk legfőbb jellemzői a szex, a drog és a rock ’n roll.

HIRDETÉS (x)

Bár, az alkotók szerint, maga Lemmy jelenti a rock ’n roll fogalmát. A szórakoztató könyv előreláthatólag novemberben jelenik meg, tehát ha már itt tartunk, remek karácsonyi ajándék lehet majdan valakinek…

Lemmy Kilmister 2015. december 28-án hunyt el Los Angelesben, a rák egy nagyon agresszív fajtájától - betegségéről halála előtt két nappal értesült.

A Grammy-díjas előadó a rock kultikus alakja volt, s beírta magát a „nagyok” történelemkönyvébe. Temetésén beszédet mondott Slash (Guns N' Roses), Lars Ulrich és Robert Trujillo (Metallica), Dave Grohl (Foo Fighters), és Lemmy fia, Paul Inder.

Lemmy halála óta, számtalan módon próbálnak rá emlékezni, akár zenei emlékkoncertekről, akár a róla készült szoborról legyen szó és még sorolhatnánk...

Lemmy Kilmister valahogyan mindig vissza-visszatér a köztudatba, lásd, itt van ez az egyszerű füzet, ami meglátásom szerint, morbid játék, de valahogy nem vártunk mást…

Forrás: index.hu, wikipédia
Fotó: Loudwire

motörhead where is lemmy

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!