A régi tagokkal tért vissza a Hollywood Rose

hollywood rose bandRövid szünet után, az alapító legénységgel folytatja a zenélést Magyarország legismertebb Guns ’n Roses tribute zenekara, a Hollywood Rose. 2019 elején a Hollywood Rose bejelentette, hogy – magánéleti okok miatt – feloszlatják a zenekart. De újra visszatértek!

Az élet úgy hozta, hogy egy véletlen találkozás folytán, a csapat alapító tagjai úgy döntöttek, hogy szinte az eredeti felállásban folytatják a koncertezést.

Sznák „Zaba” Zoltán és Lukács „Luki” Zsolt így a két Hollywood Rose „őstaggal”, Kanyó „Kanyesz” Zolival és Tátrai „Sunny” Sanyival újult erővel vetették bele magukat a turnézásba.

HIRDETÉS (x)

A Hollywood Rose 2003-ban alakult és rövid időn belül a legnépszerűbb tribute zenekarrá nőtte ki magát. Megalakulásuk óta bejártak 18 országot és több mint 1200 koncertet adtak ez idő alatt, sőt, olyan világsztárok előzenekaraként is álltak már színpadra, mint Billy Idol, vagy a Twisted Sisters.

Az évek alatt történt tagcserék ellenére töretlen népszerűséggel zenéltek, majd 2019 elején úgy döntöttek, hogy bizonytalan időre – magánéleti okok miatt - feloszlatják a Hollywood Rose-t.

A közönség biztatására a csapat két tagja, Zaba és Luki úgy döntött, nem hagyják veszni 15 év munkáját, s a zenekar két másik alapító tagjával, Kanyó „Kanyesz” Zoltánnal és Tátrai „Sunny” Sándorral, úgy határoztak, a csapat újra a legsikeresebb formációjával lép színpadra július 6-án a Barba Negra Trackben és indul újra turnéra Európa-szerte.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!