• Magazin
  • Kultúra
  • Zene
  • Tankcsapda – megnyílt Debrecenben az ország egyik legnagyobb hangszerboltja

Tankcsapda – megnyílt Debrecenben az ország egyik legnagyobb hangszerboltja

tankcsapda hangszerarzenalA rockzenészek mekkáját nyitotta meg nemrégiben Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa Debrecenben. Na jó, a Hangszerarzenál csak elköltözött, hiszen ismét kinőtte magát a hely, s immár több mint ezer négyzetméteren várja a vásárlókat.

A vadonatúj hangszerüzlet megnyitóján nem csak a rajongók vehettek részt a közönségtalálkozón, hanem számos hazai zenész együtt ünnepelt a csapdásokkal.

A Hangszerarzenál a debreceni Miklós utcáról, az Egyetem sugárútra költözött… már második alkalommal – nem csoda, hiszen a bővülő kínálatnak, s az érdeklődők számának növekedésének meg kell felelni.

HIRDETÉS (x)

Ez törvényszerű egy ilyen boltnál! Fejes Tamás még a kilencvenes években nyitotta meg első üzletét, egy garázsban – ehhez képest szép fejlődésen ment keresztül a bolt…

Sőt, tegyük hozzá, hogy nem csak Debrecenben működik Hangszerarzenál, hanem Budapesten és Győrben is – ezzel Tamásnak van a legnagyobb hangszerforgalmazó hálózata kis hazánkban.

A Tankcsapda zenekar – mint már többször hallhattuk –, nagyon fontosnak tartja a tehetséggondozást, hiszen támogatni kell a feltörekvő fiatalokat.

A Legyél dobsztár! elnevezésű pályázatot tavaly decemberben hirdette meg az együttes. Ennek az lett a vége, hogy egy nagyon boldog tulajdonosa lett Fejes Tamás egyedi dobfelszerelésének, amit elajándékozott egy tehetségnek.

A göncruszkai református tehetséggondozó általános iskola is egy dobszereléssel lett gazdagabb, melyet azért kaptak, hogy a kezdő tanulók azon gyakorolhassanak.

Nagyon sokat számít, hogy a már befutott zenekarok, a szívükön viselik a fiatalok helyzetét, hiszen mindenki kezdte valahol, valamikor…

Forrás, fotó: dehir.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miután kedden motoroztam egy kellemeset bár elég rövidet, másnap arra mentem ki a garázsba, hogy...
Bővebben...
Vasárnap csajos napot tartottunk. Összebeszéltünk, hogy vasárnap motorra pattanunk és gurulunk egyet. De hova.... Balaton...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!