• Magazin
  • Kultúra
  • Zene
  • Tankcsapda – megnyílt Debrecenben az ország egyik legnagyobb hangszerboltja

Tankcsapda – megnyílt Debrecenben az ország egyik legnagyobb hangszerboltja

tankcsapda hangszerarzenalA rockzenészek mekkáját nyitotta meg nemrégiben Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa Debrecenben. Na jó, a Hangszerarzenál csak elköltözött, hiszen ismét kinőtte magát a hely, s immár több mint ezer négyzetméteren várja a vásárlókat.

A vadonatúj hangszerüzlet megnyitóján nem csak a rajongók vehettek részt a közönségtalálkozón, hanem számos hazai zenész együtt ünnepelt a csapdásokkal.

A Hangszerarzenál a debreceni Miklós utcáról, az Egyetem sugárútra költözött… már második alkalommal – nem csoda, hiszen a bővülő kínálatnak, s az érdeklődők számának növekedésének meg kell felelni.

HIRDETÉS (x)

Ez törvényszerű egy ilyen boltnál! Fejes Tamás még a kilencvenes években nyitotta meg első üzletét, egy garázsban – ehhez képest szép fejlődésen ment keresztül a bolt…

Sőt, tegyük hozzá, hogy nem csak Debrecenben működik Hangszerarzenál, hanem Budapesten és Győrben is – ezzel Tamásnak van a legnagyobb hangszerforgalmazó hálózata kis hazánkban.

A Tankcsapda zenekar – mint már többször hallhattuk –, nagyon fontosnak tartja a tehetséggondozást, hiszen támogatni kell a feltörekvő fiatalokat.

A Legyél dobsztár! elnevezésű pályázatot tavaly decemberben hirdette meg az együttes. Ennek az lett a vége, hogy egy nagyon boldog tulajdonosa lett Fejes Tamás egyedi dobfelszerelésének, amit elajándékozott egy tehetségnek.

A göncruszkai református tehetséggondozó általános iskola is egy dobszereléssel lett gazdagabb, melyet azért kaptak, hogy a kezdő tanulók azon gyakorolhassanak.

Nagyon sokat számít, hogy a már befutott zenekarok, a szívükön viselik a fiatalok helyzetét, hiszen mindenki kezdte valahol, valamikor…

Forrás, fotó: dehir.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!