Bírnád, ha egy halott énekes hologramja „lépne színpadra”?

ronnie james dio hologramNem viccelek! Eléggé bizarr az ötlet, de már meg is valósították. Mégpedig az Eyeillusion nevezetű cég, a 2010-ben elhunyt Ronnie James Dio-val. Hogyan nézett ki ez az egész?

A nem mindennapi ötlet teljesen megosztotta a rajongókat, érthető, miért. Azok, akik részt vettek a 2016-os Wacken fesztiválon, láthatták is debütálni a holografikus koncertet.

No, azért nem mindenki volt hologram, ugyanis egy egész produkciót építettek köré, húsvér zenészekkel - Scott Warren, Bjorn Englen, Tim "Ripper" Owens, Craig Goldy, Simon Wright, Oni Logan.

HIRDETÉS (x)

A Wacken-en 75 ezres nézőközönség előtt játszottak, majd pedig még 6 koncertet adtak, a turnévá nőtt produkcióból. A hírek szerint jövőre újra indulnak, egy sokkal fejlettebb holografikus kivetítéssel.

Ez az a technika, ami bármeddig fejleszthető, hiszen eszelős tempóban halad, sokszor követni is nehéz. Természetesen, megkérdeztek sok sztárt arról, mi a véleménye az új koncert-típusról, és ugyanúgy megoszlottak a vélemények, mint a rajongók között.

Nagyon sok olyan halhatatlanná vált énekes, illetve zenekar létezik, akiket jó lenne újra látni a színpadon. Mivel – elvileg – az időugrást még nem találták fel, marad a holografikus módszer.

Az is igaz, hogy – a másik oldal szerint – megcsúfolása ez az egész a halálnak, s az elhunyt emlékének – nem hagyják nyugodni békében…

Nehéz kérdés ez, azt hiszem… Mit gondolsz erről?

Forrás: rockbook
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!