Amerikai retro tv show-t idéző video és vadonatúj 4 számos EP

peter kovary and the royal rebels 1A tavalyi évben ’Az év klasszikus pop/rock albuma vagy felvétele’ kategóriában Fonogram-díjat kapott ”Halfway Till Morning” album sikeres országos és közép-európai turnéja után a Peter Kovary & The Royal Rebels néhány tagcserét követően a napokban új kiadvánnyal jelentkezett.

 

A The Trousers-szel közös ’Brotherly Love Tour’ koncertkörút és teljesség igénye nélkül a 30Y-nal, a Hooligans-szel, vagy a Junkies-zal közös koncertet követően szeptemberben új kiadványon kezdett dolgozni a Kőváry Péter vezette Peter Kovary & the Royal Rebels. Hazánk kedvelt klasszikus rock formációja a nyáron az Old Time RNR Magazine hasábjain mutatta be a Deep Purple ’Hush’ című klasszikusának élő feldolgozását, melyet az új kiadványon is hallhatunk.

Az ’Until The World Ends’ címet viselő 4 dalt tartalmazó EP amolyan előfutára a később megjelenő második nagylemeznek. Kőváry Péter zenekarvezető rámutatott, a nagylemez megjelenéséig is szeretnék kiszolgálni a közönségüket ezzel a digitális kislemezzel, mely a zenekar hivatalos YouTube csatornáján hallható. Az I Got a Feeling című dalhoz az NKA támogatásából nemrégiben egy klipet is készített a fővárosi ötös. A videó a 60-as évek amerikai televíziós showműsorainak jellegzetes élő fellépéseit idézi.

HIRDETÉS (x)

– A felvételek a próbatermünkben, illetve az én házi stúdiómban készültek, és elmondhatjuk, hogy – bár a dalszerzés nagyjából még mindig az én feladatom – ez az EP már sokkal inkább csapatmunka, mint a debütáló album. A többiek egyre több feladatot vállalnak a hangszerelés terén, Neményi Csabi gitáros pedig a dalszerzésbe is besegít – árulta el Peti.

A kislemez dalaival kapcsolatban elmondhatjuk, hogy a srácok maradnak a jól bevált tervnél és a 70-es évek nagy ikonjainak nyomdokain, néhol erőtől duzzadó hard rock témákkal, olykor pedig slágeres rádióbarát köntösben született dalokkal ajándékozták meg a nagyérdeműt.

peter kovary and the royal rebels 2A zenekar felállása:

  • Kőváry Péter – ének/gitár
  • Neményi Csaba – gitár
  • Tóth Zsombor – basszusgitár
  • Benedek Tamás – dob
  • Csikós Nándor - billentyű

Az ’Until The World Ends’EP dalait ezen a linken éritek el.

A kislemezt egyben is eléritek ezen a linken.A kislemezt egyben is eléritek ezen a linken.

peter kovary and the royal rebels 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!