Presszó Metál – nagyon Zorall az új album!

zorall presszo metalA Zorall zenekar háza táján újra beindult valami, hiszen október 20-án jelent meg, Presszó Metál lemezük, melyről az első klipet már bemutatták, Nézz rám, tizedes címmel. Láttad már?

Október 20-án tartották a Presszó Metál című új Zorall album bemutató koncertjét a budapesti Barba Negra Music Club-ban. Már nagyon várták a rajongók ezt az albumot, hiszen a banda arról ismert, hogy mindig valami váratlannal, meglepővel áll elő.

Ez most sem volt másképp, mert ismételten remek feldolgozásokat sikerült összehozniuk: ezúttal főleg metal dalokkal párosították a hazai előadók számait – mondta Barbaró Attila, a Rockbook-nak adott interjújában.

HIRDETÉS (x)

Többek között szerepel a lemezen Metallica, Iron Maiden, Pantera, Scorpions, Judas Priest feldolgozás is. Ugyanakkor, két saját dal is van, a 10 dalt tartalmazó korongon.

Az első klipet, a Nézz rám, tizedes című dalhoz, a Tapolcai Harckocsimúzeumban forgatta a Zorall, s a tagok nagyon élvezték a tankkal való felvételeket.

Legutóbb, 2016-ban jelent meg albuma a zenekarnak, Retrográd címmel, s előtte pedig, 2014-ben a Háztartási Rock'n'Roll, tehát már ideje volt az új albumnak. Ugye-ugye, rajongók?

Az elkövetkező időszakban, a Zorall járja majd az országot, s bárhol meghallgathatod élőben az új album dalait.

zorall presszo metal1

Forrás, fotó: Zorall

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Gondolatok lányomnak, talán nem csak motorozásról Éppen most (március közepén) olvasok idén már a második olyan...
Bővebben...
Ezen a héten igazi nagy kalandban volt részem, ezért is vagyok egy kissé megcsúszva a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!