Diktátorok járják az országot 32 éve

diktator zenekarA Nagy Magyarország egész területén, Diktátorok tartják rock-rettegésben a polgárokat. Koncertjeiken, ha nem jelensz meg, önmagad ellen vétkezel, hiszen kimaradsz egy fergeteges buliból, no meg jó rock-dalokból. Szóval?!

A Diktátor zenekar immár 32 éve nyűvi a rockot, mégpedig a hard rock és a heavy metal keverékében. No, de ehhez még adjunk hozzá egy kis népzenét és punk-ot. Ebből az egyvelegből áll össze a banda sajátos stílusa.

1986 óta koncertezik végig az országot, számos tagcserével. Az alapítók között van az énekes, szövegíró, gitáros, Derzsi vezér, Szabó József Emil, aki basszusgitáros volt, valamint Mező Orbán dobos. A jelenlegi felállást, Derzsi vezéren kívül, a basszusgitáros Baly vezér és a dobos Alby vezér alkotják.

HIRDETÉS (x)

A dalok szövegeiben az örökérvényű igazságok, és persze a hétköznapi gondok, örömök is megtalálhatóak. Minden számnak üzenete van!

Eddig 11 lemezük látott napvilágot, legutóbb 2010-ben, Diktátor balladák címmel, a Rockinform újság mellékleteként, amely 9000 példányban talált gazdára.

Természetesen, nagyon sokat koncerteznek a mai napig, a kluboktól kezdve, különféle fesztiválokon át, a motoros találkozókig.

A 32 éve, töretlen sikernek örvendő Diktátor együttessel bármikor, bárhol találkozhatsz, hiszen folyamatosan járják az országot.

Forrás, fotó: Diktátor zenekar

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hihetetlen volt számomra, hogy hányan mondták azt, hogy soha többet nem ülök motorra, miután gyermeket...
Bővebben...
Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!