Neccharisnya, színes hajzuhatagok! Akarod?

endless storm budapest koncert 2018Október 19-én, 3 női frontemberrel operáló hard rock/metál zenekar foglalja el az Ellátóház színpadát, az EndlessStorm névre hallgató koncertsorozat keretein belül. Mindez azt is jelenti, hogy eléggé forró lesz a hangulat a fellépésen...

Az estét a hard rock és a psychedelic rock határán lavírozó Hoss Williams’ Grave nyitja, akik a veszprémi Élő-Zene Tehetségkutatójának különdíját is elvitték, s Dunaharasztiból jöttek. A banda élén, Eördögh Andrea énekel, Tóth Barnabás gitározik, Kiss Róbert basszusgitározik és Tóth Bence dobol.

Látványos koncerttel készül, a szintén hard rockban utazó, csak csajokból álló R.O.A.R. - Revelation of a Revolution, némi punk rockos beütéssel. A bandában Hargitai Emma énekel, Lévai Anna basszusgitározik, Ilinyi Blanka ritmusgitáron játszik, Weisz Anita szólógitározik és Horváth Mónika van a doboknál.

HIRDETÉS (x)

Színes hajzuhatagok, neccharisnya és egy meglepetés dal várható a rock dámáktól. Kell ennél több?!

Az estét a “cuki metál”-ként emlegetett MÜPA Garázsband fődíjas Touch Me Not zárja, meglepetés vendégekkel, babakék basszusgitárral és elképesztő zúzással.

Az 1000 Ft-os elővételes jegyek IDE kattintva megvásárolhatók október 15-ig! Utána helyszínen a jegy 1500 Ft lesz.

Az esemény facebook oldalát ITT találod.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!