Invisible Darkness - rejtélyes, de nagyon rock

Rácz Edina - . Zene

the trousers bandA The Trousers budapesti garázsrock-formáció végre új albummal jelentkezett, mely az Invisible Darkness címet kapta, s 11 olyan dalt tartalmaz, amelyek egy jó kis rock buliban, feldobják a hangulatot, s nem is akar az ember annyira sötétséget, mint ahogyan a cím ezt sejteti... Hallgass bele!

A The Trousers annak ellenére is remek korongot hozott létre, hogy nemrégiben fixálódott le a felállálása, hiszen Kőváry Zoltán énekel, Lázár András basszusgitározik, Locke Péter gitározik és Gulyás Samu Antal dobol.

Az Invisible Darkness szeptember végén jelent meg, a Music Fashion kiadó gondozásában, valamint a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Ez a banda ötödik nagylemeze.

HIRDETÉS (x)

A dalok, már egészen 2016-tól születőben voltak, s a korábbi felállálás tagjainak munkáját is dicsérik. A felvételek a tavalyi év folyamán zajlottak a fővárosban, az Artist Factory-ben.

A korongon két zenész is vendégszerepel, mégpedig egy hölgy, Csányi Rita vokalista, valamint Derecskei Zsolt billentyűs. A figyelemfelhívó borítót pedig, Rusvai Roland készítette.

the trousers invisible darkness

A lemez érdekessége még, hogy a cd- és online változat mellett, év végétől, vinyl formátumban is kapható lesz majd.

A srácok, természetesen folyamatosan koncerteznek hazánkban és külföldön egyaránt, s a fellépések során az Invisible Darkness dalait is hallhatja a közönség.

Hallgasd meg az egyiket!

Forrás, fotó: The Trousers

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS