Túlvilági lények miatt ölte meg magát a Huntress énekesnője?

huntressJill Janus, a Huntress, kaliforniai metal együttes énekesnője nemrégiben követett el öngyilkosságot. Súlyos mentális betegségekkel küzdött egész életében – hangok, látomások kínozták.

A csodaszép külsejű és remek hangú énekesnő 43 éves volt, amikor úgy döntött, eldobja magától az életet. Mániás depresszióval, alkoholproblémákkal és szkizoaffektív zavarral küzdött.

Sokszor veszítette el a kapcsolatot a valósággal, hallucinációk gyötörték. Elmondása szerint, egészen kicsi korától kezdve voltak látomásai, amelyek azután bekövetkeztek, s emiatt az iskolában csúfolták, megverték, mert hát milyen a gyerek – nem fogadja el, ha valaki „más”.

HIRDETÉS (x)

Jillnek folyamatosan voltak kapcsolatai túlvilági lényekkel, és számos esemény, találkozás, emberi arcok kimaradtak a memóriájából, nem emlékezett sok mindenre – elveszítette a hosszútávú memóriáját.

Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy mindig voltak öngyilkos gondolatai - talán ezt sugdosták folyamatosan a fülébe… S végül sajnos megtette…

A Huntress dalai, klipjeinek világa méltán tükrözi Jill kapcsolatát a túlvilági dolgokkal, hiszen a videok felérnek kis horrorfilmekkel.

A Huntress Los Angelesben alakult 2009-ben, s három albuma jelent meg: 2012-ben a Spell Eater, 2013-ben a Starbound Beast és 2015-ben a Static.

A Huntress mellett Jill két másik zenekarban is énekelt, mégpedig Nita Strauss-al a The Starbreakers-ben és a Chelsea Girls-ben.

Pontosan az idei évben szerették volna felvenni a Huntress negyedik nagylemezét, valamint Jill egy rockoperában is dolgozott.

Valószínűleg felemésztették a mentális betegségek, a hangok, a látomások és már nem bírta el az énekesnő. Legyen neki könnyű a föld!

Forrás: hammerworld, wikipédia
Fotó: mwdwn Music

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

​Nagyon várom a jövő hét péntek hajnalt. Párommal elindulunk Siófokra a két kis bestiával (Aprilia...
Bővebben...
Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!