Új név, új hangzás, új tagok: Santa Muerte, azaz szent halál

santa muerteMájus 12-én mutatta be legújabb lemezanyagát az a régi-új zenekar, amelyet eddig Dirty néven ismertünk. Az új névvel a stílus is változott, ami az új basszusgitáros-dalszerzőnek, Erminek köszönhető.

 

A banda nem ismeretlen a rockerek számára, pusztán nevet változtattak. A valamikor még jól hangzó Dirty, mára új köntöst kapott, a hangokat is leporolták és elindultak a kornak megfelelő legújabb zenei világ felé. A rock hagyományain alapuló dallamos rock and roll megmaradt, és csak annyira alakult át, hogy innentől ezt a stílust trip and rollnak nevezik...

A banda tagjai Vörösmarty "Ermi" Imre gitár, vokál, Vincze Zoli basszusgitár, Lendvai János dob, Juhász "Kicsi" Attila ének. A tagok közül hárman (Ermi, Jani és Kicsi) a Vazul Vére című rockoperában is együtt dolgoznak, hiszen Ermi nem csak a mű szerzője, hanem Kicsivel együtt a darab főszereplői, Jani pedig egy táltos dobost alakít a darabban. 

HIRDETÉS (x)

Amikor Ermi a zenekarba került, kialakult egy új zene- és szövegvilág. Ezekhez a szerzeményekhez pedig már igazán illett egy különleges, nem minden polcon található, de könnyen megjegyezhető név. A Dirty poraiból feltámadt hát a Santa Muerte.

A zenekar nem tétlenkedett, hiszen a rengeteg próba, az új nóták begyakorlása mellett, már az első lemezük is elkészült "Az első" címmel. A lemez megjelenését követően tervben van egy országos turné, majd egy újabb lemez, és még több koncert, többek között néhány nyári motoros találkozón is találkozhattok velük. 

santa muerte 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás...
Bővebben...
Múlt hét kicsit sűrűre sikeredet. Végre megkaptuk a kulcsokat az új lakásunkhoz. Mivel mihamarabb költözni...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!