Mit szólsz ahhoz, hogy a Metallica Tankcsapdát játszott?

metallica budapest 2018A Metallica április 5-én adott koncertet, 8 év után újra hazánkban, Budapesten. Mindenki nagyon várta már az eseményt egyébként is, de az együttes egy különleges meglepetéssel készült a magyar közönségnek: előadták a Tankcsapdától A legjobb méreg című számot. Vajon miért ezt választották? Szerinted mást kellett volna?

Erről annyit olvastam az utóbbi napokban, s meg is osztotta rendesen az internetezőket, mint a választások. Alapból egy igazán nagyvonalú, kedves gesztus volt, hogy készültek a zenészek, utána jártak, mit szeret a magyar közönség.

Sőt, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak 4 millió 250 ezer forintot adományoztak. Tehát, azt semmiképp nem mondhatjuk, hogy eljöttek lenyomni egy sablon koncertet, s nem érdekelte őket, hova jönnek, Európa melyik kis országába...

HIRDETÉS (x)

Visszatérve a Tankcsapda számra, olyan végletek terjengenek az interneten, hogy van, aki ódákat zeng, mások lehúzzák az egész dolgot. Miért pont Tankcsapda?!

Igazából, ha már megtették ezt, és lehet, hogy pontosan nem a kedvenc magyar zenekarunktól játszottak valamit, nézzük már el ezt. És értékeljük csak úgy önmagában ezt a figyelmességet!

Fotó: 24.hu

Voltál a Metallica koncerten? Mi a véleményed a Tankcsapda-előadásról?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egész nyáron tervezgettük, hogy majd motorozunk egyet együtt végre így tizenévnyi közös munka után, de...
Bővebben...
Megjelent egy cikk a helyi lapban a közelmúltban. Annyira bűzlött a marketingszagtól, hogy el se...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!