Holnap The Whu tribute koncert a Muzikumban!

the whu hungaryMagyarországon egyedüliként örökíti meg a legendás angol klasszikus, a The Whu nem mindennapi zenéjét a Takács Máté énekessel, Szersén Ádám és Encs Mihály gitárosokkal, Fehér Zoltán „Szegecs” basszusgitárossal, és Michael Zweckerrel, a Kispál és a Borz ex-dobosával felálló The Whu.

„Ez lesz az eddigi legnagyobb koncertünk, jó hosszú és tömény műsorral, ismertebb, kevésbé ismert, lassabb és pörgősebb számokkal.

Ha valaki meg akarja ismerni ennek a zenekarnak az esszenciáját, az mindenképp nézzen meg minket! Várunk titeket szeretettel, nagy buli lesz!” – mondta el az énekes, Takács Máté.

HIRDETÉS (x)

A The Who zenéje rengeteg rockzenei stílusra hatással van, Roger Daltrey, Pete Townshend, John Entwistle és Keith Moon munkássága zenészek százezreinek szolgált útmutatóként.

Az angol klasszikus munkássága itthon kevésbé ismert, viszont a The Whu tagjainak köszönhetően továbbra is életben marad, elősegítve azt, hogy a fiatal generáció is megismerhesse ezt a nem mindennapi zenei hatást.

Minden érdeklődőt várnak december 17-én este a Muzikum Klubba!

További információ az alábbi linken:

TheWhu@Muzikum (https://www.facebook.com/events/716521335179482/)

The Whu Facebook oldal (https://www.facebook.com/thewhu.hu/?fref=ts)

the whu tribute

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!