• Magazin
  • Kultúra
  • Zene
  • The Trousers – Öt országon átívelő turné, hazai koncert a német Final Stairral

The Trousers – Öt országon átívelő turné, hazai koncert a német Final Stairral

the trousers picSzeptember végén és október elején öt országon átívelő turnén vesz részt hazánk elsőszámú garázsrock csapata, a The Trousers. A koncerteket a berlini Final Stair-rel közösen nyomják le Kőváry Zoliék, melynek egyik fontos állomása lesz a budapesti Showbarlang is, ahol színpadra lép a két nagyágyú mellett a Peter Kovary & the Royal Rebels, a Royal Freak Out és a Wonderland is.

 

 

Öt ország kilenc állomásán ad koncertet ősszel induló turnéján a The Trousers. A német Final Stair-rel közös együttműködést nagyban elősegítette, hogy mindkét zenekar a berlini Alrooms Bookinggal áll szerződésben.

A koncertkörúton Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Németország és Csehország városait rohamozzák meg; egyik fontos állomásuk lesz a második napon Budapest városa és a Showbarlang, ahol több vendégzenekar koncertje is emeli az este színvonalát.

Ki lehetne összeszokottabb zenei páros, mint egy ikerpár. A Final Stair egy berlini rock csapat, akik rengeteg hatást építenek a zenéjükbe.

A magyar származású testvérpár vezette alakulat zenéje indie-s alapokból táplálkozó energikus rockzene. Függetlenül attól, hol lép fel a zenekar, a Final Stair mindenhol elképeszti a hallgatóságát, és meghívja őket a saját, egyedi zenei világába.

HIRDETÉS (x)

A Trousers nemrégiben jelentkezett 2015-ös nagylemeze, a ’Mother Of Illusion’ egyik slágere, a Sonic Desert klipjével. A zenekar egy percig sem nyugszik, a turnét követően ismét stúdióba vonulnak, hogy ötödik nagylemezükön dolgozzanak. Zenéjükben a klasszikus rockzene hatásai keverednek a modern garázsrock elemekkel, igazi csemegét nyújtva ezzel kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Elsőízben lép színpadra az estén a Trousers-frontember bátyjának a zenekara, Peter Kovary & The Royal Rebels. (Péter korábban a Neo frontembereként tevékenykedett évekig.) A vintage és déli rock elemekkel operáló formáció idén jelentkezett bemutatkozó kislemezével, a ’Keepin’ On’-nal, de máris első nagylemezükön dolgoznak. A zenekar egyébként nemrégiben mutatta be a ’Forever and a Day’ című dalukhoz készült klipjüket.

Nem fukarkodik az energiával a fővárosi/székesvehérvári Royal Freak Out sem, akik tavaly adták ki ’Full Circle’ című EP-jüket. Sallangmentes hangos rockzenéjükben elektronikus hatásokat is hallhatunk. A srácok egyébként ezt az évet kemény munkával töltik, hiszen két EP után gőzerővel készülnek első nagylemezük elkészítésén

A Wonderland két alapítója, Alice és Danny az utcán nőttek fel, és alapítottak rock zenekart, ami a klasszikus háromtagú felállással bír. Első bemutatkozó koncertjük a BOTB-ben volt, ezúttal egy lépcsővel fentebb, a Showbarlang új színpadán mutatkoznak be, ahol a négy tökös zenekar után zárják a bulit.

A koncert eseménye: https://www.facebook.com/events/1729440927323127/Final Stair -  Official PromoimagePeter KovaryRFO 2Wonderland

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem ünnepeltem a Valentin napot. Egy napba nem lehet belesűríteni a szeretetet, szerelmet. Idén ellentmondtam...
Bővebben...
Egy ilyen csomag érkezett. Alig várom, hogy hozzá kezdjek
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!