• Magazin
  • Kultúra
  • Zene
  • The Trousers – Öt országon átívelő turné, hazai koncert a német Final Stairral

The Trousers – Öt országon átívelő turné, hazai koncert a német Final Stairral

the trousers picSzeptember végén és október elején öt országon átívelő turnén vesz részt hazánk elsőszámú garázsrock csapata, a The Trousers. A koncerteket a berlini Final Stair-rel közösen nyomják le Kőváry Zoliék, melynek egyik fontos állomása lesz a budapesti Showbarlang is, ahol színpadra lép a két nagyágyú mellett a Peter Kovary & the Royal Rebels, a Royal Freak Out és a Wonderland is.

 

 

Öt ország kilenc állomásán ad koncertet ősszel induló turnéján a The Trousers. A német Final Stair-rel közös együttműködést nagyban elősegítette, hogy mindkét zenekar a berlini Alrooms Bookinggal áll szerződésben.

A koncertkörúton Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Németország és Csehország városait rohamozzák meg; egyik fontos állomásuk lesz a második napon Budapest városa és a Showbarlang, ahol több vendégzenekar koncertje is emeli az este színvonalát.

Ki lehetne összeszokottabb zenei páros, mint egy ikerpár. A Final Stair egy berlini rock csapat, akik rengeteg hatást építenek a zenéjükbe.

A magyar származású testvérpár vezette alakulat zenéje indie-s alapokból táplálkozó energikus rockzene. Függetlenül attól, hol lép fel a zenekar, a Final Stair mindenhol elképeszti a hallgatóságát, és meghívja őket a saját, egyedi zenei világába.

HIRDETÉS (x)

A Trousers nemrégiben jelentkezett 2015-ös nagylemeze, a ’Mother Of Illusion’ egyik slágere, a Sonic Desert klipjével. A zenekar egy percig sem nyugszik, a turnét követően ismét stúdióba vonulnak, hogy ötödik nagylemezükön dolgozzanak. Zenéjükben a klasszikus rockzene hatásai keverednek a modern garázsrock elemekkel, igazi csemegét nyújtva ezzel kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Elsőízben lép színpadra az estén a Trousers-frontember bátyjának a zenekara, Peter Kovary & The Royal Rebels. (Péter korábban a Neo frontembereként tevékenykedett évekig.) A vintage és déli rock elemekkel operáló formáció idén jelentkezett bemutatkozó kislemezével, a ’Keepin’ On’-nal, de máris első nagylemezükön dolgoznak. A zenekar egyébként nemrégiben mutatta be a ’Forever and a Day’ című dalukhoz készült klipjüket.

Nem fukarkodik az energiával a fővárosi/székesvehérvári Royal Freak Out sem, akik tavaly adták ki ’Full Circle’ című EP-jüket. Sallangmentes hangos rockzenéjükben elektronikus hatásokat is hallhatunk. A srácok egyébként ezt az évet kemény munkával töltik, hiszen két EP után gőzerővel készülnek első nagylemezük elkészítésén

A Wonderland két alapítója, Alice és Danny az utcán nőttek fel, és alapítottak rock zenekart, ami a klasszikus háromtagú felállással bír. Első bemutatkozó koncertjük a BOTB-ben volt, ezúttal egy lépcsővel fentebb, a Showbarlang új színpadán mutatkoznak be, ahol a négy tökös zenekar után zárják a bulit.

A koncert eseménye: https://www.facebook.com/events/1729440927323127/Final Stair -  Official PromoimagePeter KovaryRFO 2Wonderland

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!