Elkészült Lemmy emlékszobra!

lemmy kilmister rainbow barA Motörhead elhunyt énekesének, Lemmy Kilmisternek emlékére szobrot emeltek kedvenc szórakozóhelyén, a Los Angeles-i Rainbow Bar & Grill kerthelyiségében.

Az életnagyságú szobor bronzból készült, és ingyenesen, Travis Moore szobrász készítette el.

Az emlékmű avatóján All-star tribute bulit tartottak, ahol régi nagy klasszikusokat játszottak.

Természetesen rock sztárok is tiszteletüket tették a rendezvényen, valamint Lemmy barátnője, Cheryl Keuleman és a Motörhead menedzsere, Todd Singerman.

HIRDETÉS (x)

Singerman a következőket mondta az eseményen: "Ugyanúgy tekintek rá, mint Johnny Cashre, a Beatlesre és a többiekre. Nem szarozott, sosem játszotta meg magát. Úgy ment fel a színpadra, mintha hazament volna. Ilyen embert többet nem lehet találni.

Lemmy egyik legnagyobb félelme az volt, hogy a halála után el fogják felejteni. Most már halhatatlan lett. Soha senki nem fogja elfelejteni, mert egy isten volt. Egyszerre volt ember és isten."

Forrás: www.rockstation.blog.hu

Fotók: www.rockbook.hulemmy kilmister rainbow bar szobor

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!