Milyen motor lenne Gwen Stefani?

gwen stefani yamahaElgondolkodtunk azon, hogy mi lenne, ha a sztárcsajok motorok lennének... Ezúttal Gwen Stefani-t szúrtuk ki, és arra a megállapításra jutottunk, hogy Yamaha XV950 Racer. Miért?

Gwen különleges szépség, kivételes hanggal, ugyanakkor színes egyéniség, akinek fejlődését végig követhettük a No Doubt énekesnőjeként, majd szólókarrierje beindítása során. Folyamatosan érlelődött, változott a zenei-, és a külső megjelenésének stílusa, és mára beérett.

Nemrég debütált a Grammy díjátadón új dala, a „Make Me Like You”, mely harmadik szólólemezén, a „This Is What the Truth Feels Like”-on lesz hallható. Az album március 18-ától kerül kiadásra.

A No Doubt-al véget ért Gwen munkája, ugyanis bejelentették hivatalosan is, hogy a zenekar a szőke hölgyemény nélkül folytatja munkáját.

HIRDETÉS (x)

A folyamatos megújhodásra képes énekesnő olyan, mint az XV950 Racer, mely a szabályok megszegésére született – olvashatjuk a Yamaha honlapján a gép jellemzésénél.

A Sport Heritage motorok remek kiindulási alapot nyújtanak az egyedi építésekhez. „Nagy nyomatékú, V2-es motorblokkjának, sportos vezetési pozíciójának és időtlen vonzó megjelenésének köszönhetően a merész XV950 Racer a low rider stílust és az időtlen café racer stílust ötvözi, így újfajta dinamikus és könnyen kezelhető motorkerékpárrá válik, amely szembemegy a hagyományokkal.”

Akár egy színes pillangó, mely a szivárvány minden csodájában pompázik – ilyen az XV950 és Gwen Stefani.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!