Tankcsapda „Igazi hiénák” – megjelent az Argo 2 főcímdala

tankcsapda igazi hienakA Tankcsapda zenekar készítette el az Argo 2 film főcímzenéjét, Igazi hiénák címmel.

A klippremierre december 1-jén került sor. Magára a filmes alkotásra még várni kell, ugyanis 2014 tavaszára tervezik a bemutatót.

Árpa Attila Argoja 2004-ben került a mozikba. A folytatásra pontosan tíz évet kellett várnia a közönségnek. (Vagyis még mindig vár...)

Mindenesetre, a rendező pörgős akciófilmet készített, amiben sok a lövöldözés és a több a vér, mint az első részben.

Folytatás lévén, figyelniük kellett a készítőknek arra, hogy olyan történetet kreáljanak, amely megfelel a közönség elvárásainak, viszont magában is megállja a helyét.

HIRDETÉS (x)

A sztori a következő: „Az alaphelyzet megmaradt: itt vannak a magyar tahó bűnözők, akik Magyarország területén mindig győznek a profi, hightech külföldi bűnözőkkel szemben. Egy japán szindikátus meg szeretne szerezni egy adathordozót, amelyet itt őriznek Magyarországon. Felbérelnek egy magyar társaságot, ám véletlenek és balesetek során éppen a Kovács Lajos által alakított Balogh Tibi suttyó bandájára bukkannak" – mondta Árpa Attila.

A filmben ugyanúgy játszik Bicskey Lukács, Kovács Lajos, Scherer Péter és Kiss József. De, feltűnik Bán János, Kulka János, Nagypál Gábor, Bánfalvy Ágnes, Andorai Péter és Téglás Zoltán.

Az Argo 2 a Magyar Nemzeti Filmalap 296 milliós gyártási támogatásával készült.

Árpa Attila elmondta, hogy a filmmel két évvel ezelőtt kezdtek el foglalkozni, de a hazai finanszírozási rendszer átalakítása miatt nem igazán volt hol pályázni...

Akkor a költségvetés alapjait közösségi finanszírozással akarták előteremteni, az USA-ban használatos modell alapján. Végül, a film költségeinek 10 százalékát dobták össze a „kisbefektetők".

Jövő tavasszal várjuk a bemutatót, addig is, hallgatjuk a Tankcsapda zúzását!

argo 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!