James Blunt átmotorozza Wyomingot és Idahót

A zenész új stúdióalbumának, a Moon Landingnek első, beharangozó dala a Bonfire Heart, melynek roadmovie-szerű klipjét Wyomingon és Idahón keresztül forgatták: a művész végigmotorozta az államokat, civilekkel ismerkedett össze és bulizott nagyokat.

 

 

Amellett, hogy hihetetlen hangulatú a videó, a dal is szívmelengető ebben az őszi időben...
James visszatért zenei gyökereihez, az érzelmes balladákhoz.

Így beszélt a Moon Landing című vadonatúj zenei anyagról: „Van valami romantikus és magányos a holdra szállásban. Olyan, mint az első szerelem: nosztalgikus, és szinte hihetetlen, hogy megtörtént. Ez egy igen személyes album lett: arról szól, ahogy Tom - a producer - és én látjuk a történetet a kezdetektől máig."

A lemez egyik producere Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters) volt, akivel már a többszörös platina státuszú, "Back To Bedlam"-en is együtt dolgoztak 2004-ben, a másik pedig Martin Terefe, aki többek között KT Tunstall és Jason Mraz sikereihez is sokban hozzájárult.

Az albumon található a Miss America című dal is, melyet Whitney Houston halála inspirált.

HIRDETÉS (x)

Emellett olyan közreműködőket és szerzőtársakat tudhatott maga mellett Blunt, mint Ryan Tedder a One Republic-ból vagy például Robopop, aki a Maroon 5, a Gym Class Heroes és Lana Del Rey számos slágeréért is felelős.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...
Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!