Bubble Babes

Tartalomjegyzék

altA vagány rap, rock, hip-hop, nu-metal zenéket játszó banda zúzós koncertjein kedvére megőrülhet mindenki, aki szereti, az ereszd el a hajam bulikat.

A csapat 2010. augusztusában alakult, s azóta pörögnek ezerrel a hazai zene világában. A zenekarban Karai Anna énekel, Beke Bogi basszerkodik, Fekete Andrea dobol, és végül, de nem utolsó sorban, az egyetlen fiú tag, Kiss Péter gitározik.

HIRDETÉS (x)

Nagyon kíváncsi voltam, honnan jött a névválasztása a csapatnak, mert nekem rögtön a rágógumi, a színek kavalkádja, az öröm jut az eszembe róla. Mi minden múlik egy néven…

Bubble Babes: ─ A csajokkal, hárman ültünk a metrón, két átszenvedett ötletelős hónap, és egymillió elvetett zenekarnév után… Az egyikünk felvetette, legyen a nevünkben valami „bubble”. A másik, hogy „babe”, a harmadik „vagy akár mindkettő”… És lőn! Akkor még négyen voltunk csajok, elég nehéz volt egyetérteni, de mindenkinek tetszett a választás, ezért így maradtunk.

Hogyan állt össze a zenekar?

Anna: ─ A Gitármánia Táborban kezdődött az egész… Egy kósza ötlet volt csak a csajzenekar. „Meglepően” hatalmas sikerünk volt – főleg a fiúknál persze. De később, csak-csak az motoszkált bennünk a gitárossal, hogy rendesen össze kéne ezt hozni. Úgyhogy, bugáznunk kellett egy basszert és egy dobost. Telitalálat volt, így született a Bubble Babes... Két lánygitáros elfogyasztásával, és szembesülve a ténnyel, hogy ez a stílus nehezen fekszik a csajoknak, egy tehetséges fiatal srácra bukkantunk, aki imádta a számainkat, és mindet megtanulta otthon önszorgalomból. Miután lelépett az utolsó gitárosunk, az egy hét múlva esedékes bulinkra kellett valakit kerítenünk... Ugye nem kell mondanom, ki lett a kiválasztott?

Látom, a repertoárból, hogy feldolgozásokat játszatok. Alapból ez a cél? Vagy majd később saját számokat is gyártatok?

B. B.: ─ A lényeg a stílus. Abban egyelőre nem vagyunk annyira homogének, hogy saját számok születhessenek, de olyat már találtunk, amit annyira jól megírtak helyettünk, hogy mindegyikünknek bejött, és imádjuk játszani. Azért nem adtuk még fel a közös nevezőt, szeretnénk saját számokat.

Szeretitek a rapesebb nótákat. Ezt így egyöntetűen, vagy valamelyikőtök szíve csücske esetleg?

Bogi: ─ Nyitott vagyok az újdonságokra. Amikor megkerestek Annáék, hogy mit akarnak, még ott tartottam, hogy nem volt műveltségem metál és rock terén – azt sem tudtam, a nu-metált eszik-e vagy isszák… Azóta már megtaláltam ebben is a kedvenceim, és szeretem azt a vonalat, amit a feldolgozásokkal kijelöltünk. Alapvetően kíváncsiságból csatlakoztam, és bejött.

Anna: ─ Nekem abszolút a „szívem csücske”! „Szabin” (Sub Bass Monster) nőttem fel, és persze Linkin Park, Limp Bizkit ezerrel. Még a gimiben megfogadtuk a legjobb barátnőmmel, hogy lesz egyszer egy rapzenekarunk. Ő végül nem lett zenész, de nekem muszáj megdöbbentenem az embereket a „lányos” rappel. Ne csak mindig szépen éneklő, csinibabákat kapjanak…

Andi: ─ Nekem a Limp Bizkit volt a nagy favorit, mielőtt bekerültem a bandába. Kis lurkó koromban pedig a rapért voltam oda meg vissza…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Most áprilisban még nem vettem BKV bérletet, szép idő van, állandóan Monsterrel közlekedem. És imádom,...
Bővebben...
Nem szereti a hordozót. És amikor már nem bírunk Vele, jöhet a Moana ​(NaNa,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.